måndag 31 oktober 2011

Restless legs-syndrom?

Eventet var riktigt bra, men jag har lite svårt för att sitta still sådär länge.. Några bra bilder under själva föreläsningen tog jag inte heller eftersom jag satt bakom en massa tvåmeters folk, men en väldigt smickrande bild som jag tog strax efteråt kan jag i alla fall bjuda på;
 

  
Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp innan 8 imorgon. Jobbar från 10-16, och sen far jag norrut, till Kovjoki. Men, vi hörs nog innan jobbet imorgon om jag inte vaknar för sent.
   
Godnattpuss

Event

Haha oj vad det låter häftigt med "event", men jag ska faktiskt iväg på ett sånt idag :D Jenny har bjudit in mig som gäst, och det ska bli superroligt! Kameran följer med, så jag hoppas att det finns möjlighet att ta lite bilder.
 
Nu ska jag strax skjutsa Roy till jobbet, och sen ska jag göra mig fin inför kvällens roligheter.
 
Tumblr_lpfxan1nbv1qlrk5ko1_1280_large_large
we<3it

Dagens wanties

 
By h&m

Filmtips och städning

Igårkväll såg jag och gubben en film som vi tänkt se rätt länge nu, Super 8. Den var riktigt bra och spännande, jag hoppade högt flera gånger också. Om ni gillar spänning så ska ni absolut se den!  : )
 

 
Nu är Roy i skolan, och jag sitter här och myser med Alecia. Jag är ju ledig idag, och enda planerna jag har är ett event som jag ska på ikväll. Riktigt skönt att inte ha inplanerat nånting alls förrän kl. 19. Jag ska dock inte bara sitta här och slöa hela dan, utan jag ska ta tag i röran här också. Det blir verkligen kaos hos oss direkt. Det hålls välstädat max två dagar, sen är det grisigt igen. Så det känns ibland lite lönlöst att städa, men det måste ju ändå göras. Så nu ska jag ta tag i disken till att börja med, och sen ska vardagsrummet få sig en omgång. 

söndag 30 oktober 2011

Babysitting

Idag satt jag barnvakt några timmar, och jag önskar nog ofta att jag skulle ha lika mycket energi som ungarna har. Förut var jag alltid överenergisk (vilket inte heller är bra i lång period) men nu är jag alltid trött. Jag hatar min medicin, som jag måste dras med för resten av mitt liv. Den tar bort all energi ur mig, som jag nog vet att finns där långt inne, men som kroppen inte orkar släppa ut :(  
 
Nå anyway, här kommer en bild på lillkillen som "har blivit stor" ;) 
  

Nu är det min tur att tävla

Jag är med och tävlar hos fina Rebecca om denna fina skapelse, här!
 

Vinn finfina grejer från Avon

Okej, här kommer den -Den efterlängtade tävlingen. Det ni inte visste var att jag hade ett annat pris i potten än det jag pratat om tidigare. Första pris är ett vackert armband som ner ser på bilden nedan, och så delar jag även ut ett tröstpris som består av en mascara i färgen svart/brun och en liten flaska bodylotion. Två vinnare alltså.
   


För att tävla ska ni slänga in en kommentar med namn och mejladress, och vill du samla på dig ytterligare en lott i tävlingen så bloggar du om tävlingen. Låna då bilden från det här inlägget och länka till tävlingen.
Om du vill så får du även gärna berätta för mig vad du vill tävla om framöver, men det är absolut inget måste.

Svårare än så är det inte. Så, då kör vi va?! 
Jag avslutar tävlingen på onsdag, 2.11. 


Lycka till! 
♥  

{Obs! Armbandet på bilden är inte det armband som jag lottar ut, detta är mitt egna. Vinnaren får ett som ligger i sin lilla låda, o-upp-packat}

Att presentera fem vinnare

Okej, håll i er. Här kommer dom lyckliga vinnarna av varsitt par Beautysticks;

Ida, Annika W, Julia, Angelica och Nina. Grattis till er! ♥  
Skicka era adresser åt mig på mejl (sara_westerlund743@hotmail.com), så skickar jag hem vinsten åt er.

Maria_cheek_high.jpgMaria_nose_high.jpgMaria_chin_high.jpg 
{Bild härifrån
  

Riktigt strax dyker en ny tävling upp! ♥ 

Tävlingssnack, och sånt

Godmorgon på er! Ni kommer väl ihåg att ställa tillbaka klockan en timme? Så, nu är det vintertid då alltså. Så nu är nog snön välkommen för min del i alla fall  : ) 
  
Hörni, jag tänkte avsluta den pågående tävlingen redan kl. 12 (Finsk tid), för jag är så ivrig att dra igång den nya. Så, skynda er att delta om ni inte redan gör det. {Klick klick} Och kom ihåg; Jag utesluter ingen från att vinna! Så även fast du vunnit förut så kan du absolut vinna igen. Oftast drar jag vinnarna slumpvis, men ibland väljer jag även ut vinnaren/vinnarna själv, på basis av era motiveringar. Men dom reglerna ger jag ju självklart inför varje tävling, så att alla vet på förhand vad som gäller.
Bara lite info och sånt om mina tävlingar, bara utifall det är nåt som lämnat oklart för nån :) 
 
Nu ska jag fixa lite grymma bilder till kommande tävling, puss puss
 
Tumblr_lt9mun8vdw1qdbh4no1_500_large
we<3it

Lördagsmys, babysitting och sånt

Vi har haft en bra kväll med våra vänner, det tackar vi för. Nu är jag grymt trött, men ska ändå envisas med att sitta uppe liiite till. Har förberett Avon-tävlingen åt er som borde dyka upp imorgonkväll också, spännande va?
 
Imorgon ska jag iväg och sitta barnvakt några timmar, det ska bli riktigt roligt. Hoppas jag är utvilad då bara ;) Sen ska jag bara njuuuuuta av att vara ledig ännu på måndag.
 
..Och eftersom jag inte har några andra bilder att visa just nu, så får ni bara förvånas över hur stor Nelly har blivit, och undra vad sjutton Alecia gör i en McDonald's-påse?! 
 

lördag 29 oktober 2011

Just nu...

Today is a good day!

Det gick bra på jobbet idag, och nu är jag ledig två dagar, så allt känns bra :) Ikväll ska vi iväg till Jennys & Connys, så tumme upp för det också. Nu är jag dock så trött, så jag ska lägga mig ner och vila bredvid gubben en stund, innan vi gör oss klara för att åka iväg.

Vi hörs senare.
  

Jag & Jenny

Crazy sale

Nelly har fyllt på rean med ytterligare massor av snygga plagg och skor, härliga smycken och skönhetsprodukter. Man kan sitta hur länge som helst och bara bläddra genom sida efter sida... ♥ 
  

fredag 28 oktober 2011

Juligt värre

Åh, paketet från Avon innehöll bl.a. några helt underbara smycken. Jag visar nån dag då jag hinner ta kort så länge det är ljust ute. Och jo, det blir en utlottning också. Min fråga är bara; Vad är ni mer intresserad av att vinna -En mascara eller en bodylotion? Bodylotion eller mascara? För jag kan liksom inte bestämma mig för vad jag ska låta er få bråka om... Jag drar i alla fall igång den ungefär samtidigt som jag avslutar tävlingen om Beautysticksen.
 
Nej hörni, nu måste jag gå och lägga mig ..Oavsett hur gärna jag skulle sitta uppe en stund till och bläddra genom julkatalogerna från Avon.

Jag och julen alltså.

..Och bara för att göra allt ännu lite mer juligt, så slänger jag in en bild från förra julen;
 

  

Nej godnatt nu hörni, vi hörs imorgon! 

Snart november...

...är det tillåtet att börja julpynta snart?
 

Jag har en stor låda full med julpynt, men i år tänker jag nog köpa massor med nytt också. Jag borde kolla genom det gamla och se vad vi behöver nytt av. Fjolårets pyntande blev nog inget vidare. I år ska jag satsa mera, så att vi kan sitta här och mysa, och trivas. Så att man kan känna att man lyckats skapa lite julstämning.
 
Jag älskar julen och allt vad den innebär!

312637_200802889982749_158062727590099_558905_6749915_n_large
we<3it

Ett bättre dag

Tack Gud, den här dan löpte på mycket bättre! Supertrött är jag dock, men inte alls på dåligt humör :) 
Avon-paketet har kommit, så det ska jag hämta ut lite senare. Det kanske blir en liten utlottning här sen, är ni med på det? Wohoo, klart ni är! Jag måste bara kolla så att alla grejer kom först, så jag ska inte lova nåt än.

Nu ska jag kolla Bonde söker fru medan jag trycker i mig en Snickers. Ah 



En gammal bild som Linda Sjölund fotat. 

Fredagen den tjugoåttonde i tionde

Godmorgon! Bloggtorka var det ja. Ska snart åka iväg till jobbet, måste äta nån frukost och försöka samla lite krafter först. 
Jag kommer hem efter 16, då ska jag försöka hitta inspirationen till att skriva nånting vettigt.

Här kommer en till bild från senaste shooten med Maria;    
  
 
Modell: Jag.
Fotograf: Maria Sundelin.

Och ni, missa inte tävlingen där jag lottar ut fem par Beautysticks! Hög vinstchans alltså 
♥  

torsdag 27 oktober 2011

Ny bild

Här är en bild som jag ännu inte visat, från senasten fotograferingen med Maria; 
   

 
Modell: Jag.
Fotograf: Maria Sundelin

Ja, vad ska jag säga?

Jag är helt slut. Kom hem från jobbet nyss och måste strax gå och sova så att jag orkar upp imorgon. Jag är stressad, har ångest och mår inte vidare bra. Inget man får visa då man jobbar med kundbetjäning, så då jag kom hem släppte jag ut allt istället. Gaah.. 
 
Men, jag hatar att va negativ, så över till nåt mer positivt; Imorgon borde jag få hem ett paket från Avon, jag har nämligen slutat med Mary Kay och börjat med Avon igen. Jag har hållit på med det sen hösten 2008, med bara ett par pauser emellan, och jag har kommit fram till att det är nog det jag vill göra ..Som en liten extra grej bara. Jag kan säkert fixa lite tävlingar där jag lottar ut nån grej från Avon sen också om ni vill? :) 

Nu ska jag äta en smörgås och sen drar jag täcket över huvudet och försöker sova bort mina bekymmer. Jag ber till Gud om att morgondagen blir en bättre dag.
   

 
Vad ska jag blogga om imorgon innan jobbet? Ge förslag, jag känner nämligen att en bloggtorka är på kommande... 

Hemma

Nu är jag tillbaka i Vasa. Jag hade nog med mig datorn till Kovjoki, men batteriet tog slut, och så hade jag glömt laddaren här hemma, så därför har jag inte kunnat blogga idag.

Jag ska snart fara iväg och jobba, jag hoppas att allting går bra idag. Humöret är inte på topp, men jag hoppas att det blir bättre.

Jag slutar 21.15 ikväll, och imorgon börjar jag 9.30, men jag ska nog ändå försöka orka slänga in ett inlägg eller två ikväll, och kanske nåt imorgon innan jobbet också.

Under tiden jag jobbar så kan ni ju delta i tävlingen om ett par Beautysticks, där jag drar hela fem vinnare på söndag. Det enda som behövs är en liten motivering till varför just du ska vinna.

Ha en bra dag nu, så hörs vi ikväll. Kram!


Fotograf är Sarah

onsdag 26 oktober 2011

Vinn Beautysticks

Jag hämtade ut ett paket fyllt med Beautysticks idag, så nu tänkte jag lotta ut några par åt er. Beautysticks är två plaststickor som man hygieniskt klämmer pormaskar med. Trots att vi har ca. 9 miljoner bakerier under varje nagel så är det väldigt vanligt att vi klämmer pormaskar med fingrarna.
{Läs mer om Beautysticks här}
   


Fem stycken av er kommer att vinna varsitt par Beautysticks. 
Obs! Stickorna är packade i små plastpåsar, inte så som på bilden.
  
För att tävla ska du kommentera detta inlägg med varför just du vill vinna ett par Beautysticks.
  
Jag väljer ut 5 lyckliga vinnare på söndag, 30.10. Lycka till! ♥  

Tävling på kommande

Nu ska jag dra iväg till Jeppis på lite ärenden. Bl.a. presentkortet till Code som jag fick av familjen ska utnyttjas. Hoppas jag hittar nånting fint :) 

..Och då jag kommer hem tänkte jag dra igång en tävling åt er ♥ 
    

Noll inspo

Nu far jag så småningom hem till Kovjoki. Jag har fullt upp hela eftermiddan och kvällen med utdelning av grejer som folk köpt av mig via loppis på Facebook. Jag sover troligen i Kovjoki inatt och kommer hem igen innan jag ska iväg till jobbet imorgon.
 
 Eftersom min inspiration är på 0 just nu, så tänker jag inte babbla desto mer. Vi hörs senare istället :) 


Trust me, I know

The%252bend_large
we<3it

tisdag 25 oktober 2011

Besöket hos ortopeden

Jag var nog lite gråtfärdig då jag kom ut ur undersökningsrummet. Dom nästan vägrar att göra nåt åt knäna fastän det begränsar min vardag hela tiden. Jag har haft problem med knäna (speciellt vänstra) sen jag var liten, och det har bara blivit värre. Nu bråkar båda hela tiden, men dom tyckte bara att "det är inget farligt". Nähä? Men det gör ju förj*vligt ont då knäskålarna hoppar snett och man bara ramlar ihop och ska försöka lägga det på plats själv. Och sen då man ska ta sig upp -Det är ju ett helt dagsprojekt.

Efteråt satte jag mig ner på sjukhus-caféet och åt en supergod kalkonsemla som jag ofta åt då jag var inskriven på sjukhuset i 1½ månad för drygt tre år sen då jag hade fått min stroke. En massa gamla minnen kom tillbaka, och jag kom att tänka på att jag faktiskt trivdes rätt bra på sjukhuset trots allt. Jag hade ofta besök, och så träffade jag helt underbara människor under den tiden som jag var där.
 
...
Åh, jag önskade verkligen att jag skulle ha fått ett annat besked. Det enda dom sa var att jag måste träna knäna bättre, men det går ju knappt heller. Varje gång jag försöker träna benen så säger knäna ifrån nästan direkt. Jag ska ringa min fysioterapeut imorgon, kanske hon har nåt bra tips.
 
-
Det gick rätt bra på jobbet idag. Om jag ska va ärlig så hade jag smått ångest innan, men jag fick jobba med en supershysst karl som var glad och trevlig som jag kunde känna mig bekväm med, så tiden gick rätt fort trots allt! :) Imorgon är jag ledig, så då far jag hem till Kovjoki, och sen jobbar jag torsdag-lördag igen.
 
Nu ska jag kolla lite missade avsnitt på tv3play, later!
 

  
Fotograf är Sarah

Bloppis-tips!

Supersöta Jannike har just nu en grym bloppis på sin blogg, och jag kunde bara inte hålla mig ifrån att köpa den här blusen; 
  

 
Den är ju bara för fin. Och 4€, hallå? -Det är ju ingenting :D Kolla in hennes bloppis ni också, hon kommer dessutom att slänga upp mer kläder till försäljning snart! 

Att shoppa utan att behöva betala

Igår efter jobbet sprang jag in på h&m. Jag fick ju två presentkort i lördags, så jag tänkte passa på att utnyttja dem nu då. Jag kom hem med en skjorta i rak modell, en gammelrosa basic-tröja, tre par strumpor, en ögonfransböjare och en pensel för att applicera ögonskugga och ögonbrynsfärg. 
Kvar finns det ännu lite pengar på ett av korten som jag utnyttjar nån annan gång ;)

Bilden är tagen i grymt dåligt ljus, därav den dåliga kvalitén..
 
Jag sprang också in på Arnold's och köpte hem middag åt mig & Roy. Varsin kycklingbagel plus varsin munk och cola. Mumma ♥  
  

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Tips!

 
Jag hittade precis ett par fina gummistövlar på nätet som har ett helt rimligt pris. 35,95€ kostar dom, och du hittar dom på den här sidan. Annars är typ alla gummistövlar som jag hittat på nätet svindyra, så nu tänkte jag bara tipsa er om dessa då jag råkade få syn på dom :) 
  
Annars finns ju dom här på Seppälä för 29,95€;
  

  
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Om knän som går ur led...

Idag ska jag iväg till en ortoped (har suttit i kö sen i våras) som ska undersöka mina knän eftersom de går ur led nu & då. En läkare sa åt mig att det antagligen blir operation, så vi får se nu vad ortopeden säger. Jag hoppas att dom gör nånting åt det i alla fall, för det är ju såå hemskt då knäna hoppar ur. Och dom blir ju bara lösare och lösare för varje gång det händer.

Jag klarar inte ens av att ta mig upp på "normalt vis" från golvet om jag sitter ner. Antingen måste nån dra upp mig, eller så måste jag ta mig upp genom att först stå på alla fyra. Helt sjukt. Igår satt jag på en stentrappa och väntade på att Roy skulle hämta mig från stan, och då jag skulle stiga upp (fastän jag hade fötterna längre ner än röven) så vägrade knäna att samarbeta, så jag föll tillbaka på röven och fick ta mig upp på annat vis.

Och det blir ju bara värre och värre.. Törs knappt träna knäna längre, dom säger ifrån direkt. Och jo, jag försöker verkligen. Och att gå ner på huk kan jag bara drömma om att kunna göra, då brakar båda knäna samtidigt, och då sitter jag i skiten.

..Så jag hoppas bara att dom gör nåt åt det, vad som helst bara det blir bättre. Om några år kommer jag annars inte ens kunna gå i trappor eller lyfta nåt överhuvudtaget.
  

Wish me luck, och hoppas på bra besked. ♥   
  

..Sen jobbar jag från 15.30-21.15, så med lite otur hinner jag inte blogga mer innan jobbet. Men jag har tidsinställt nåt inlägg som dyker upp ikväll, så att det inte blir helt dött. 
 

  
Fotograf är Sarah

Fler partypics

Sussu, jag & Jenny
Johnny & Sarah
Jenny & Conny
Pose! Dani, Conny & Johnny
Alecia var också med. Hahaha, jag ser helt nerdrogad ut...
Jag & Sussu
  
More to come!

För ett år sen...

...såg jag ut såhär;
    
 
Tiden går fort, alltför fort.
  

Men nu är det bara två månader kvar till julen, och ja, jag längtar! :) 
Jag har redan köpt en del julklappar, och längtar tills butikerna fylls med julpynt så att man kan börja handla det också. Och julgodis, mmmmmm.... 
  
Nå, fortfarande två månader kvar, så jag ska väl ta det lite lugnt, men som sagt -Tiden går ju sjukt fort.
  

Nu ska jag fortsätta kolla lite webb-tv innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon! 

måndag 24 oktober 2011

Och vinnarna är...

Nu har jag slumpvis dragit fram två vinnare av JorgObé ansiktsmaskerna. Dom två lyckliga som nu får varsitt gratis ansiktslyft är... Rebecca och Jenni. Grattis tjejer, kolla er mejl! 
  
Och ni andra -Deppa inte. Jag har ett paket på posten som innehåller lite grejer som jag ska lotta ut åt er inom kort. Och då kommer flera av er att ha chans att vinna samtidigt igen! Det låter bra va? :) 
  
307706_10150303713088915_161162533914_8052119_675924861_n_large
we<3it

Fler bilder från festen

Anna sveper ett glas, och jag & Sussu sitter och lyssnar på instruktionerna till Party-Alias. 
Jag & söta Ullis.
Den goda bålen.
En del av tjejerna. Fr.v. Annelie, Tiina, Sarah, Johanna. Och Sussu längst bak.
 
More to come! 

Första arbetsdan avklarad

Ja, jag skulle ju avslöja var jag börjat jobba. Jag sitter i kassan på Citymarket i centrum här i Vasa. Den som gissade rätt var Nina.
Första arbetsdan gick helt okej, men gosh vad stressigt! Och jag pratade finska nästan hela dan, men det gick faktiskt helt okej det också. Bara jag kommer in i rutinerna och systemet lite bättre så kommer det nog säkert att gå riktigt bra!
 
-
Nu är tävlingen om ansiktsmaskerna avslutad, jag presenterar två vinnare snart!
 

 
Såhär mysigt har vi det just nu. 

Nån som känner mig lite för bra?

 
Den här underbara skålen fick jag av Annelie i lördags. Haha, gissa om jag skrattade då jag läste vad det stod?! :D

Första dan på mitt nya jobb

Godmorgon! Okej, idag gäller det. Jag är livrädd, men samtidigt ska det bli riktigt roligt. Jag har gjort det här jobbet förr, fast på ett annat mindre ställe. Så lite förberedd är jag, men ändå känns det inte så. Nå, den här dan är ju bara fem timmar, så det blir en mjukstart nu bara. Det kommer nog säkert att gå riktigt bra! Shysst chef verkar jag också ha :) Om ni vill gissa var jag ska jobba så är det bara fritt fram. En länk delas ut om det är nån som lyckas gissa rätt.

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Sen far jag iväg lite tidigare så att jag hinner köpa med mig nån lunch också.
Ett tidsinställt inlägg dyker upp kl. 12 (finsk tid), och sen hörs vi då jag kommer hem!

Ha en bra måndag, och glöm inte tävlingen