söndag 6 juni 2010

KISSIES REDIGERINGAR

Haha, jag kan inte sluta förundra mig över att hon faktiskt är så dum.. Tror hon att ingen ser att golvlisten plötsligt flög upp en cm mellan hennes ben? Hon tar bort halva sina ben på alla bilder! Kan hon inte istället bara dra på sig ett par jeans? Suck..

7 kommentarer:

  1. Hon redigerar ju "snett" med flit! Det har hon skrivit nåågra gånger i sin blogg, hon gör ju det så att folk skall bli upprörda!

    SvaraRadera
  2. Jag vet att hon har sagt det, men det tror jag inte på. Det säger hon bara för att hon har märkt att folk har märkt att hon redigerar dåligt. Egentligen är hon inte så himla smal, men det vill hon att folk ska tro.

    SvaraRadera
  3. haha men vem som helst ser ju det, inklusive hon själv? varför lägger du ner så mycket tid på att skriva om henne?

    SvaraRadera
  4. Jag lägger inte ner mycket tid alls på att skriva om henne! Jag tycker bara att det är kul ibland att påpeka vissa saker som jag stör mig på, och skriva mina egna åsikter om saker & ting. Jag väljer själv vad jag skriver om, o ni får gilla det eller inte, det bryr jag mig inte om! :)

    SvaraRadera
  5. Vad heter hennes blogg?

    SvaraRadera
  6. jag har sett henne på riktit och joo nee hon är verkligen int sådär smal som hon är på bilderna sina, men de föstår man ju eftersom hon tar bort 50 procent av sin kropp !

    SvaraRadera
  7. Anonym: -Här är hennes blogg: http://www.kissies.se/

    Elin: -Ja precis! O då man ser på andras bilder där hon är oredigerad, så är hon ju dubbelt större! ;P

    SvaraRadera