tisdag 31 maj 2011

Tatuering + solarium = ???

Jag är vit som ett lakan, måste verkligen få lite färg. O solen vill ju inte visa sig nu heller, så jag undrar bara; Är det osmart att sola solarium då jag har en tatuering? Måste jag skydda den på nåt vis, eller hur ska jag göra? Den är gjord för ca. två månader sen...
Nån som vet? 

6 kommentarer:

 1. du ska inte sola i solarium över huvudtaget. d e nog inte värt d. använd hellre då bus. eller tex doves summer glow (den mörkare)!

  SvaraRadera
 2. Sätt stark solskyddsfaktor på din tatuering, det gjorde jag när jag var utomlands! Plus att du haft din ändå i två månader så då är den ju läkt!:)

  SvaraRadera
 3. Sätt pengarna på något vettigare istället!!

  SvaraRadera
 4. läs det här: http://www.bestfaceforward.ratata.fi/post/276718/

  SvaraRadera
 5. Du som har ont om pengar borde verkligen inte spendera dem på solarium! Hallå!? Klaga inte sen då att du inte har pengar när du slänger ut dina pengar på massvis med onödigheter!!!!!!!!!! Men du prioriterar hur du själv vill, eget val, menmen, du kan istället lägga dig ute i solen och sola, du har ju ändå inget sommarjobb så sola borde du hinna?!

  SvaraRadera
 6. Ja tycker int helder att he e nödvendit att sol solarie, it för att he e na dyrt.. men he e int bra åt huden osv.. ja ventar helder på solen :)

  SvaraRadera