torsdag 19 januari 2012

Spöken & fastlagsbullar

Nu har jag nyss kånkat upp två stolar ur vårt förråd som ligger i spök-källaren i huset bredvid. Uuuh. Jag har aldrig gått ner dit själv förut, och trodde aldrig att jag skulle göra det heller, men nu tog jag tjuren vid hornen och gick ner. Och än lever jag ju. Jag kan ju inte bara sitta här och vänta på att Roy ska komma hem så att han kan följa med ner.. Haha. Så, då var det problemet ur världen.
Jag har också varit och handlat fastlagsbullar och chokladkex så att jag har nåt att bjuda på då Bjarne (min lärare & handledare) kommer och hälsar på. Han borde dyka upp nån gång idag, men än har jag inte sett eller hört nånting av honom. Han ska bara kolla in det jag håller på renoverar i köket. Det är bara att vänta. (Och jag som hatar att vänta, håhå...)
 
Jag skulle vilja fara till loppis idag också, men jag törs inte fara innan Bjarne har varit här, för risken finns då att han ringer då jag strosar runt på loppis och säger att "Jahapp, ja star utanför dören nu, sover du?" ..Och den risken vill jag ju inte ta, så loppis får vänta, jag hinner nog.
 
Nu ska jag trycka i mig lite salta dödskallar och fortsätta vänta.

2 kommentarer:

  1. Hade inte du infört godisdag?

    SvaraRadera
  2. Anonym} Jodå, men jag insåg sen att det fungerar bättre att jag får äta då jag vill, men att jag då skär ner på mängden, istället för att äta hutlösa mängder bara nån viss dag i veckan. :)

    SvaraRadera