torsdag 8 mars 2012

Gym?

För en gångs skull känner jag mig frisk. Ingen märkbar förkylning i alla fall. Bara ryggen och knäna som krånglar som vanligt. Hoppas jag hålls frisk länge nu, jag har ju varit förkyld konstant sen i höstas nu så. Skönt så länge det varar, ska börja röra på mig lite mer nu också då det känns som att orken kommit tillbaka :D
Jag funderar på att köpa ett 10-gångers kort till Fitness Club i J:stad där jag tränade flitigt för tre år sen. Lillsyrran joinar isåfall, och allt går ju så mycket lättare då man är två. Dessutom tror jag det är lättare att hållas peppad då man tränar med ett syskon än då man tränar med en kompis som man inte träffar konstant sådär annars. Jag sover ju i samma rum som Janina, så då kan vi lättare "prata träning" om kvällarna och planera lite mer och sånt.
Jag tänker inte prata mer om det här innan gymkortet är inköpt, eftersom det känns så skit om det inte blir av då. Men jag tror faktiskt att det blir av, och jag ser faktiskt framemot det!

Nu ska jag hoppa i duschen, och sen ska jag bara ta det lugnt och kanske fixa en provisorisk garderob till alla mina kläder som ligger på golvet, om jag orkar.

Vad gör ni ikväll, snyggingar? 

6 kommentarer:

 1. Vad kostr ett gym kort till Fitness Club?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett 10-gångers kort för studerande kostar 56€. Här finns mer info: http://www.fitness-club.fi/news_sve.html

   Radera
 2. Hur gammal är Janina? Vad ska ni träna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är snart 15. Vi tänkte mest träna i salen på lufttrycksmaskinerna :)

   Radera
 3. Fitness är bra! Det tycker jag absolut ni skall prova på. Sen finns det även mycket olika pass man kan delta i om man känner för det.

  SvaraRadera