onsdag 21 mars 2012

The naked truth #2


Såhär ser jag ut när jag är trött, smutsig och ofixad. Rödflammigt face och svart under ögonen. Kolla in min enorma utväxt också ;) Ombre it is! Nästan i alla fall.
  
Ja, såhär ser jag ut idag då jag bara är hemma. Skönt att jag inte orkar bry mig längre :)

Om ni också laddar upp nån ofixad bild på er, så vill jag gärna att ni skickar länken i en kommentar till det här inlägget.

Och en liten fråga som alla gärna får svara på:
Sminkar du dig alltid innan du lämnar huset? Åker plattången fram även fastän du bara lallar på hemma?

I hope not. ALLA ÄR VI VACKRA PRECIS SOM VI ÄR, utan en massa smink och med ofixat hår! 
Vfav5k_large

10 kommentarer:

 1. Förut sminkade jag mig alltid före jag gick ut. Men nu orkar jag inte, sätter inte på smink ifall vi bara ska åka och handla mat, men dock alltid när jag åker till skolan, och de gånger jag är hemma och vi bara ska gå å handa kan jag sminka mig för att jag tycker de är kul. Håret fixar jag typ aldrig om jag bara är hemma eller åker och handlar, ser de inte bra ut som det är sätts de upp i svans eller knut.

  SvaraRadera
 2. Ja sminkar mej nästan aldrig, använder bara lite täckstift (vid ögonbrynen, när jag inte orkat plocka) och mascara. KAN INTE ens sminka mig "fint"...
  Plattången är dock i flitig användning, den använder jag nog dagligen.

  SvaraRadera
 3. tillägg till de tidigare, ifall vi åker och hälsar på några som jag känner bra, som familj å släkt å nära vänner sminkar jag mig sällan också, förutom när jag tycker de är kul och har tid.

  SvaraRadera
 4. Dagligen (förutom på hälgarna) använder ja endast mascara, till fest sätter ja på hela kletet bara för att de e kul att få göra de lite extra snyggt! ;) På somrarna, de dagar jag orkar, använder jag lätt tonande dagcreme med ordentlig solskyddfaktor, bara för att hålla det solbrända fräscht. Plattången används vid behov, jag har en enorm virvel bak i huvudet som lyser varje morgon, så då vattenkammar ja först över flinten och fixar sen de sista med plattången.

  SvaraRadera
 5. Jag sminkar mig alltid förän jag går utan för dörrn. Och håret fixar jag lika ofta, fast inte alltid med plattång :) Går jag ut ofixad känner jag mig sååå ful och börjar må dåligt över det.

  SvaraRadera
 6. Sminkar mig inte alls, trivs bra som jag är.
  Tror det är därför jag har skitbra hud också, för att den får "andas". :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. sminkar mig inte heller och har ändå dålig hy, så du e nog bara lyckligt lottad om du har bra hy :)

   Radera
 7. senast idag gick jag helt utan smink, med håret i två lösa flätor, med stövlar på fötterna(!) genom rewell center o sen via två stora matbutiker... no problems där! annars använder ja int mycket smink heller, mascara till vardags, lite solpuder till fest. för jag KAN inte sminka mig :D håret däremot brukar jag satsa desto mer på. och nagellack!

  SvaraRadera
 8. Sminkar mig nog oftast när jag är utanför dörren, men 'bara' ögonskugga, mascara och täckstift. Är jag bara hemma är jag nog utan smink. Håret borstar jag mest igenom bara, då det är för kort att sätta upp.

  SvaraRadera
 9. Ibland (men sällan) kan jag ha turen med mig och inte vara blek som ett spöke, så då kan jag åka till matbutiken utan smink. Likaså om jag går till gymmet eller på en promenix hemma.
  Annars sätter jag nog alltid då jag åker till någon eller jobbet osv.
  Håret brukar jag dock inte göra riktigt något speciellt med.

  SvaraRadera