lördag 18 augusti 2012

Irritation, sötsaker, träning, och sånt

I'm sorry... Jag har inte haft nån blogglust idag - men så är det ju ibland.

Igår och idag har jag gått runt och varit sjukt irriterad på allt & alla. Alltså inte av nån speciell orsak - bara sådär allmänt. Sa nån PMS?!  Sjukt vad allt kan irritera en ibland  
  
Anyway - vi är i Kovjoki nu. Ungarna började med att plocka fram tre olika chokladsorter så fort vi kom innanför dörren, så där slank ju lite sånt ner. Innan det så har jag och Roy ätit pizza, och så fick vi besök - så då blev det ju lite gottis då också.. Alltså usch! Jag känner mig allt annat än sund och hälsosam just nu. Jag längtar efter att få börja träna enligt PT-schemat. Det har gått alltför lång tid som jag inte brytt mig i vad jag stoppat i mig, och dessutom knappt tränat, så det ska verkligen bli skönt att få ta tag i saken och plåga mig själv lite. Jag måste sluta med det där dagliga snasket och börja hitta på saker att göra istället. För det är ju då man är uttråkad som man börjar äta sötsaker. Åtminstone jag fungerar så, att om jag är upptagen med nånting roligt så "glömmer jag bort" att äta gottis. Eller jag blir inte sugen helt enkelt, för jag tänker inte på det om jag har fullt upp med annat.

Nog pratat om detta nu, jag ska inte tråka ut er med tränings- och hälso-babbel nå mer nu. Inte innan jag börjat på själv. SEN - då jag väl börjat - då kommer jag minsann att babbla om det jämt :D Haha..
Ni vill väl följa med hur det går va?!   
Tumblr_lko1j7qgan1qib9zfo1_500_large
weheartit.com

2 kommentarer:

  1. precis samma här! :( o då ska jag befinna mig på en beach i turkiet om 1½vecka!!! med två skinny bitches... snacka om downer! så från måndag ska jag försöka mig på lite disciplin, inget sött, inga dålig mat o så lite träning på det! så nu får det gärna bli lite sämre väder, så man "orkar" ta sig till gymmet, eller träna hemma!
    pöss på dig gumman!

    SvaraRadera
  2. vejt du he e precis såde för me å! ja e så fankens leid mesjölv nojyst, har bara tryckt i me i princip allt ja har vari sugen på heila somarn, å int träna ådentlit. å he syns! både på kroppin å på vågin.. e SÅÅ taggad att byri träna å äta ådentlit tå ja kombär me tibaka ti jeppis! man var jo gälin på sesjölv...

    SvaraRadera