fredag 21 september 2012

Super-erbjudande på Ellos

Just nu har Ellos ett grymt erbjudande. Om man beställer minst tre varor så får man -50% på dyraste produkten! Hur bra som helst! Jag har suttit och kollat runt på sidan och kärat ner mig rejält i dom här stövlarna:
Efter utnyttjad rabatt så skulle dom bli att kosta 77,50€, vilket inte är dyrt för ett par sånahär stövlar. Jag gillar att dom dessutom finns i olika omkrets på skaftet, eftersom jag med mina breda vader alltid har svårt för att hitta stövlar som passar. Åh vad jag vill ha dom, dom skulle va perfekt nu i höst, och sen även till vintern & våren! Här hittar ni dom.
  
Nåt annat jag fastnade för då jag kollade runt var dom här träningsskorna:
Dom kostar bara 46,95€, så om man använder rabatten på dom så går dom lös på ynka 23,50€. Jag är dessutom i behov av ett par nya träningsskor, så vi får se om det blir att klicka hem dom.. Det blir nog dom rosa för min del isåfall. Om ni också gillar dom så kan ni kolla in dom här!

4 kommentarer:

 1. Ellos rabatter är väldigt besvärliga, först i köpkorgen syns det om man faktiskt får rabatter eller ej, för undantagen dom är mååååååååååånga där.

  sportskor och kläder hittas betydligt billigare och högre kvalitet hos budgetsport.fi poistopiste och tarjoukset länkarna är mina favoriter, priset är utsatt direkt och det är verkligen bra priser där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte haft nåt problem med rabatterna.. Det står nog tydliga regler vad som gäller för att kunna utnyttja dem :)

   Radera
 2. Håller med jimmy, det är aldeles för många undantag, ännu en orsak varför jag nästan aldrig beställer längre :/

  SvaraRadera
 3. Måste nog hålla med Sara här. Har själv beställt mycket från ellos och har aldrig haft problem med rabatterna där vissa gånger har man till och med kunnat få mer rabatt om man faktiskt läst vad som står där och hur man ska använda rabatten på rätt sätt. Får man även hem katalogen eller reklambladen som dom skickar ut så brukar det även där finnas en rabatt kod som man kan använda för att få mer rabatt på en vara. Men visst kostar bra kvalitet pengar men vill man betala över 100€ bara för att det ska finnas ett Nike märke på skorna så är det ju upp till en själv. Billigare skor behöver inte alls vara dåliga bara för att dom är av ett billigare märke och därmed har ett billigare pris.

  SvaraRadera