onsdag 19 september 2012

Träningsfreak? Nej, bara en gottegris som försöker bli lite tight.

Jag märker att den här bloggen allt mer blir en träningsblogg. Men jag gillar det. Jag blir själv inspirerad, och förhoppningsvis lyckas jag inspirera några av er också?
Dock så lovar jag att jag ska fortsätta blogga om allt annat också, precis som jag gör just nu. Jag tänker inte bli värsta tränings-freaket som bara tänker på träning & hälsa och undviker godishyllan i butiken. Jag har alltid varit en gottegris och kommer alltid att vara!
Men ja, det jag skulle säga var bara att ni behöver inte va oroliga över att jag skulle sluta blogga om mode, min vardag, mitt lantis-liv, mina åsikter och fotografering. Den här bloggen kommer att förbli en allt-i-allo-blogg! Dock med lite mer träning & hälsa än innan.

Om ni vill bli ännu mer inspirerad /peppad till träning, så kan ni kolla in mitt konto på Weheartit. Där har det på sistone forsat in träningsbilder och peppande texter. Då träningen känns jobbig så kollar jag genom lite bilder där, och vips så är jag redo för ett träningspass! Dessutom så har mina followers på Weheartit nästan fördubblats på bara några dagar, så det måste ju betyda att jag inspirerar nån i alla fall :)
Pics from Weheartit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar