tisdag 18 september 2012

Vilket påstående var falskt?

1. Jag har fobi för fötter, spindlar, höjder och trånga utrymmen. Sant! Dock har både min fot-fobi och spindel-fobi lättat lite, men min höjdskräck och cellskräck är fortfarande hemsk.

2. Jag har aldrig ätit varken spenat eller sushi. Sant! Jag tycker inte att varken spenat eller rå fisk låter speciellt lockande..
   
3. Jag har varit besatt av att borsta tänderna och att peta mig i öronen. Sant! För ett par år sen var jag beroende av att borsta tänderna. Jag borstade dom minst fyra gånger per dag, och till slut fick jag order av min tandläkare att sluta borsta så ofta eftersom jag höll på nöta upp ytan på tänderna. Hahaha.. Och innan det var jag besatt av att peta mig i öronen med bomullspinnar. Jag kunde inte gå nånstans utan att ha med mig en knippe bomullspinnar i väskan. Öronen kliade nästan hela tiden, och jag höll på bli galen om jag inte hade tillgång till en bomullspinne då det började klia. Oj oj..
   
4. Jag kan inte vara sträng åt mina katter. Falskt! Även fastän jag skämmer bort dom och behandlar dom som mina bebisar så kan jag nog vara sträng åt dom om det verkligen behövs. T.ex. om nån av dom förstör nåt så får dom ibland "timeout" på wc'n. Haha.. Dock händer det väldigt sällan, för jag är verkligen värdelös på att va arg åt dom.
   
5. Jag har gått på Musikinstitut. Sant! Jag har i fem års tid tagit gitarrlektioner på Musikinstitutet i Jakobstad. Det var från åk. 5 tills jag började i Yrkes. Då hann jag inte med det längre eftersom jag vid det laget hade alltför mycket att stå i. Jag kom t.o.m. så långt med gitarrspelandet att jag spelade i ett band. Det visste ni inte va?! Nu har dock gitarren stått orörd ända sen jag slutade på Musikinstitutet, så vid det här laget kan jag bara några få accord utantill. Tråkigt men sant.
   
Så, det rätta svaret var alltså nr. 4. Det var bara en som gissade rätt, men jag kan hålla med om att det var ganska knepiga frågor! Tack till er som tog er tid att gissa :) Som lovat så ska jag lotta ut en sak bland er som gissade, så ni får vänta med spänning på att jag dragit en vinnare.
Vill ni att jag kör fler sånahär "gissnings-lekar"?

5 kommentarer:

 1. Spenat är jättegott! Har du aldrig ätit spenatsås då? Eller har du ätit smörgåsar med rå lax på nångång? Samma sak som finns i sushi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det har jag inte. Inte vad jag vet om i alla fall :) Kallrökt lax har jag nog ätit, men sushi känns på nåt sätt värre, haha!

   Radera
  2. åt dy alder spenatsåsin i lågstadie tå vi fick me kokt ägg å tonfisk? på riktigt? ja hadd så fö me he var vår favvo rätt, men kanske he bara va min tå :D haha. "spenat gör dej stark" ;)

   Radera
  3. Nä ja åt alder såsin ;D Annus så var e noo ejn åv min favoriträtter :)

   Radera
 2. Ja gissa ju egentligen rätt då fast ja tänkte fel, o så fick du mig att ändra mig :)

  SvaraRadera