söndag 4 november 2012

Godnatt blogreaders

Nu har det blivit en hel del inlägg här idag, en rivstart såhär efter min såkallade "bloggpaus". Jag kände mig plötsligt superduper motiverad till att blogga tydligen. Hoppas det håller i sig!

Vi kom alla fyra till Vasa ikväll, och nu ska jag krypa ner med mina tre- och fyrbenta bebisar och försöka sova. (Till er som inte vet så är ju Alecia den trebenta, och Nelly den fyrbenta. Alecia förlorade sitta ena bakben förra sommarn.)

Vi avslutar med en dagsfärsk bild på mig och mitt urtvättade hår som tyvärr håller på att bli blondt igen. Varför är röd färg så svår att behålla i håret?!  I like being a redhead, och jag kommer nog att fortsätta va det en bra tid framöver. Dock knallröd, som jag var förut, kommer jag knappast bli igen.

Nog babblat, sov gott! 

2 kommentarer:

  1. Fin bild på dig och Bellis han sussar också alltid i sängen =D. Jag ska till frissan imorrn och göra ngt åt mitt hår, har bedrövlig utväxt och måste verkligen göra ngt åt det, jag är blond och tycker om min egna hårfärg eg, men har alltid blonda slingor i, så nu ska jag lägga i i min egna hårfärg och sedan lite mörkare tror jag så håret får vila nu ett tag

    kram

    SvaraRadera
  2. Röd pigment e ju krävand i sig själv, och oftast innehåller int köpisfärgona lika kraftig pigment som frissafärgona. Sen sku e också haldas bäter om du sku förpigmenter e vi en frissa färe du färgar, för som du säkert vet så får int man t.ex. mörkbrunt att si snyggt ut på blont hår för att he e för stor "färgskala" mellan di. Sen gör ju nog hårets kondition sin sak å, e int håret i friskt skick så tvättas färgen myki snabbare ur. Sen ere nog bara att kämp med färgmasker för att behåll färgen snygg :)

    SvaraRadera