söndag 11 november 2012

Otursfågel

Inatt agerade jag chaufför, så jag är lite tom i huvudet idag.

Inatt då jag kom hem höll jag på att få en chock då jag såg Alecia. Hela hennes hals var blodig, det såg ut som att hon skurit sig djupt i halsen på nåt.. Dock pep hon inte fastän jag rörde bredvid såret. Ett tag var jag beredd att ringa veterinären direkt (klockan var runt 3 på natten) men då jag märkte att hon inte hade så ont så tänkte jag att det får vänta till morgonen.
I morse var nästan all blod borta, och det syntes bara ett pyttelitet sår på huden under all päls. Hon har uppenbarligen skadat sig på nåt vis, men det såg nog mycket värre ut inatt än det egentligen var.
Jag ska avvakta och se om det läker som det ska, annars åker jag in till veterinären med henne direkt. Eftersom det är så litet så är det nog inget som behöver sys, så jag ska bara hålla koll på det så det inte blir infekterat eller svullnar upp. Stackars gumman.. ♥ 

Idag firar vi Farsdag, så pappa har fått lite presenter av oss. Tyvärr har vi ingen morfar eller farfar att fira, men vi får tänka på dom lite extra idag då bara.

Nu ska jag börja leta i skåpen efter nå mat jag kan laga, och så ska jag pyssla om Alecia lite extra. Vi hörs senare!

4 kommentarer:

 1. stackars kisse, hoppas hon kryar på sig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja :( Dock var det nog inte så farligt, men man blir ju så rädd och orolig för minsta lilla.

   Radera
 2. hoppas hon mår bättre nu!

  SvaraRadera