torsdag 16 september 2010

FRÅGESTUND!

Nu kör vi en frågestund här tycker jag!
Fråga vad ni vill, jag svarar på allt!

12 kommentarer:

  1. Hur ofta shoppar du? Spontant bara :P Kul att alltid se tips med kläder,skor och så vidare, så skulle vara kul att veta om det blir ofta ett köp? :)

    SvaraRadera
  2. Sv: Javisst, skriver nån till om jag kommer på sen ^^

    SvaraRadera
  3. Hur ser du på saken att bo sambo?! Skulle det inte va bättre att gifta sig först och lova varandra trohet till livets slut..? För mig låter det bra, för då flyttar man inte ifrån varandra i första taget.

    SvaraRadera
  4. En fråga om hårförlängningen har jag. Var på huvudet sätter du fast det? Lägger du det högt upp eller lågt ner så att mycket av ditt eget hår kommer ovanpå?

    Hur länge har du kvar i skolan, och vad har du för planer efter det?

    SvaraRadera
  5. hur pass återställd är du efter stroken, kan man någonsin bli 100% som man var förut?

    SvaraRadera
  6. Var du och Roy tillsammans när du drabbades av blodproppen? Hur på verkade det isf ert förhållande?

    SvaraRadera
  7. Du höll ju på utbildade dig till bagare/konditor när du blev sjuk. varför avbröt du dina studier? Fick du sådana men att du inte kunde fortsätta med bakning? Isåfall kan du baka i vanliga fall hemma nu ifall att du skulle vara sugen på en hembakad kaka?

    SvaraRadera
  8. du och din kille har ju varit tillsammans ganska länge, men har du haft andra förhållanden före han ?

    SvaraRadera
  9. Du har ju rätt många syskon, så tillhör någon av dina föräldrar laestadianismen? Det är ju ganska vanligt i de där trakterna.

    SvaraRadera
  10. "Anonym sa...
    Hur ser du på saken att bo sambo?! Skulle det inte va bättre att gifta sig först och lova varandra trohet till livets slut..? För mig låter det bra, för då flyttar man inte ifrån varandra i första taget."

    Vad är det för fråga? Det finns ingen garanti för att man som förlovad kommer att hålla ihop hela livet. Det borde man ju veta att om man inte passar ihop så hjälper det inte om man är gifta eller förlovade. Dessutom är det bra att bo tillsammans förrän man "lovar varandra trohet till livets slut", att flytta ihop är inte bara en småsak som är lätt som en plätt. Det är svårt att lära sig leva med en människa som har annan uppfostran än en själv. Så jag tycker det är bra att flytta ihop före man gifter sig, så kommer det inte som en käftsmäll sen.

    SvaraRadera
  11. vill du gifta dig före du får barn eller senare i livet när du har barn som är ganska stora? :)

    SvaraRadera
  12. Vill du ha ett stort kyrkligt bröllop, eller skulle du kunna tänka dig att gå in till magistraten en dag som alla andra och gifta dig på så sätt?

    SvaraRadera