tisdag 26 oktober 2010

DET HÖR VÄL TILL?

Jag har haft grym huvudvärk + illamående och stegring i två dagar nu, dvs. sen jag började med LCHF. Huvudvärken förstår jag, att kroppen reagerar då den inte får sockret som den är van vid, men det andra? Är det normalt att må illa o ha stegring då man ändrar kosten? Eller håller jag bara på att bli sjuk?

Nån som haft liknande "symptom" då ni börjat med LCHF?

(Jag klagar inte, jag bara undrar. Jag har gärna huvudvärk en månad i streck bara jag ser resultat av det jag kämpar för!)

7 kommentarer:

  1. Jo, he kan ju no bra bero på att kroppin inte e van me he matintagi du har nu. Men he e ju tur om e sakta men säkert blir bäter :)
    Vilken tid ska vi dyk upp imoron? Ellder orkar du alls me na besök?

    SvaraRadera
  2. Svar: Jepp, många pratar om de. Det borde vara så att halloween och alla helgona är på olika heljer i år, det brukar vara samma. Så därför tror jag det är så förvirrat :P

    SvaraRadera
  3. Ja, huvudvärk hör till, likaså illamåendet. Jag trodde jag skulle gå i bitar de första dagarna! Men å andra sidan hade jag ätit så ohälsosamt före också, så inte konstigt att kroppen fick nån form av chock :-)

    SvaraRadera
  4. Okej tack, då vet jag! Det är med andra ord bara att vänta på att kroppen ska bli van då.. :)

    SvaraRadera
  5. Ja, när man ändrar på sin livsstil på detta viset rekommenderas det nästan att man börjar på en tid då man är ledig, eftersom man kan faktiskt må jättedåligt.

    En gång började jag på en detox första dagen på min semester. Det var väldigt klokt gjort, för jag mådde så dåligt de tre första dagarna att jag knappt kom upp ur sängen. :-P

    SvaraRadera
  6. Jag tror också att dina reaktioner är helt normala,kroppen behöver kanske ställa om sig! hoppas det går över snart! :)

    SvaraRadera
  7. Jo jag borde ju kanske ha börjat med detta på höstlovet, men så långt tänkte jag inte då, haha. Men idag mår jag i alla fall mycket bättre än vad jag gjort dom senaste dagarna, så kroppen håller väl nog på o vänjer sig nu :)

    SvaraRadera