fredag 11 mars 2011

Mera snö?!

Godmorgon! Inatt har det snöat -igen. Nu får det nog komma nån ordentlig regnskur och 5 plusgrader så att den här snön börjar försvinna. Det känns som att vintern har varit en evighet i år.

Idag börjar jag kl. 10, o då har vi först samhällslära igen, o sen har vi fysik.. (Skona mig!) Haha nej men det är ju inte sååå jobbigt ändå, lite småroliga lärare bara ;)

Nån som kan ge nåt supertips på nåt kosttillskott som skulle göra mig lite piggare, o kanske nåt som kunde minska mitt sötsug?

Nej nu ska jag äta en liten frukost o göra mig klar för att fara till skolan.
Vi hörs efter kl. 16 då jag kommer hem! ♥ 

4 kommentarer:

  1. Broccoli får man grönsak å järn ien knippe.. själv kan ja absolut int ät rå broccoli men kokt eller blanda i nå mat e huru gott som helst tycker ja :) sen e ju ingefära såde bra-till-allt .. å de går ti använd mångsidigt :)

    SvaraRadera
  2. Det finns inget magiskt mot sötsug. Man måste bestämma sig att inte röra godiset, glassen, oboy, coca colan.. What ever..

    Koffein hjälper.. då från apoteket. Ett par hundra mg om dagen, fast från morgonen. Hjälper lite åt förbränningen också, men här också INGET MAGISKT. Det är DU som måste göra jobbet.

    Sen Finns det också olagligheter som Effedrin som faktist hjälper. Men det är olagligt, det är en DROG. Liknande amfetamin.

    Motion, sund kost och inget godis. Då är man på väg. Tankekraft.

    Sen är ett bra steg, kanske just för dig. Att sluta med alla bortförklaringar om att man är värd godis...

    Bara sluta med skiten..

    SvaraRadera
  3. Vet att du inte följer LCHF längre, men ifall du nånsin blir sugen på en lite nyttigare pizza så prova det här receptet: http://56kilo.se/2010/11/lchf-pizza/
    gjorde den för ett tag sen, såå god! Och det bästa sättet att bli av med sötsug är att inte äta socker :)

    SvaraRadera
  4. Effa} Tack för tipset! :)

    Anonym1} Jag tänker inte SLUTA med godis och allt sött, absolut inte! Det är inga bortförklaringar då jag säger att jag är värd godis ibland, alla är vi värda nåt gott ibland (i mitt fall blir det mest choklad)!
    Men tack för dina tips, ska gå till apoteket o kolla :)

    SvaraRadera