onsdag 15 juni 2011

Gratis motion

Nu är jag klar med dagens träningspass, dvs. 2½ timmars spring i trappor & kånkande av bly-tung reklam. Phu! Men bra har det gått, det här jobbet kommer nog att passa mig perfekt. Endast 2 dagar/vecka, så jag hinner gott & väl hjälpa till med jordbruket i Kovjoki emellan också. O så får jag dessutom gratis motion, vilket ju heller inte är så dumt ;) Så bättre än förväntat har det gått! Inte alls så krångligt som jag trodde, o inga hundar som nafsade mig i fingrarna genom brevinkastet heller ;)

Nu ska jag hoppa i duschen (jag kan ju säga att jag är genomsvettig av allt spring) o så ska jag äta nåt o sen vänta på att Roy slutar så att jag får hämta hem honom, o så slipper jag sen äntligen hem till Kovjoki så småningom. Då far jag raka vägen till J:stad för att söka efter vita katter (jag har fått tips om flera olika nämligen)  o hoppas på att det nappar. Gah, jag hatar den här ovissheten!

Ah, duschen kallar!
Bilden är ett par veckor gammal.
 

O missa inte tävlingen!

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen ni hittar er dina kisse! Vet precis hur det är när de smiter iväg på egna äventyr :/ man är så orolig och de är ju familjemedlemmar! Tipsade även i min blogg så håller tummarna nu!

    Kram Jenni
    http://jennimaatta.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du. Ja visst är den fin den är från Lindex för ynka 49 KR :D

    SvaraRadera