onsdag 13 juli 2011

Fler svar

Eftersom jag inte orkar gå o sova riktigt än, så tänker jag ta o svara på ännu några av era frågor från frågestunden.
Here we go;
 
"har allti fundera på ho do kan äta såde myki godis utan att lägg på de na extra vikt!? do bruk jo skriv att do int tränar så myki helldär.. va e hemligheten?? :D he e fusk!"
 
Haha, jag pendlar mycket i vikt, det varierar från dag till dag. Vissa dagar går jag upp 3kg bara av att tänka på choklad (haha), o andra dagar kan jag äta hur mycket godis & onyttigheter som helst o ändå känna mig ovanligt smal. T.ex. en dag kan magen va nästan platt, o nästa dag har jag jättesvullen mage. O så går jag som sagt jätteofta upp & ner i vikt. Det varierar mycket från dag till dag. Jag vet faktiskt inte vad det beror på.
Men detdär att jag inte lägger på mig extra vikt, det är inte helt sant. T.ex. då jag studerade till bagare/konditor så blev det ju en hel del (mer än vanligt) sötsaker varje dag, vilket ledde till att jag gick upp rätt mycket i vikt. Men sen då jag fick min stroke så gick jag först ner 7kg av sjukdomen, o sen ca. 5kg till pga. all träning & rehabilitering. Sen dess har jag hållit vikten på en ganska jämn nivå, o det är först nu som jag fattat att jag ska se ut såhär, jag kommer aldrig att bli smal om jag inte börjar träna som en galning (vilket nog aldrig kommer att hända), men jag behöver inte bli det heller! Tänk att jag äntligen har fattat det, om nån stör sig på mina dallriga lår & min stora röv, så är det ju deras problem. Så enkelt är det :D

Jag tänker fortsätta att njuta av det goda i livet, o ska försöka att i fortsättningen kunna släppa mina kroppsnojor mer & mer. Nojandet har förstört allt för mycket i mina tonår redan, o det är inte värt det! Alla är vi perfekta på vårt egna vis! 

  
Nu blev det mycket vikt-snack, men jag ville bara få fram att det inte finns nån hemlighet. En del dagar känner jag mig som en fet kossa, o då kanske jag väljer att inte ta nån bild till bloggen. Så ni kanske bara får se mest av dedär "smala" dagarna av mig, tyvärr... Dock kanske det bara är jag själv som märker nåt av det, men ändå :) 
 
  

"Är du religiös?"
  

Jag tror på Gud, och på ett liv efter döden. Jag är inte så insatt, men jag tror att det är viktigt att kunna ha nån att be till då man mår dåligt eller behöver hjälp. T.ex. då jag skrev "Käre gode Gud, ge mig Alecia tillbaka", o så kom hon tillbaka nästa dag. -Det ser jag som ett tecken! :)
  
  
"Ja fundera på att skaff ny blogg... :) o funderar på blogspot iställi för blogg.se. Va e fördelarna me blogspot? Kan man lägg upp hur myki bilder man vill?? :)
  
Eftersom jag aldrig har provat på blogg.se själv, så kan jag ju inte jämföra på det viset. Nå, jag trivs bra på blogspot.com i alla fall, det är enkelt att ladda upp bilder & skriva inlägg, enkelt att redigera & fixa med bloggen osv. Bildkvaliteten kanske inte alltid blir den bästa (den blir bättre på blogg.se har jag hört) men det är nog inget som stör mig eftersom jag ändå inte är nån fotobloggare.
  
Det finns ett begränsat bild-minne på blogspot, o det håller jag på överskrida för 115:e gången nu, så jag måste snart ta o fixa mig ett tredje "konto" här på bloggen. Har redan två (med olika e-postadresser), o det går att blogga från båda & ladda upp bilder från båda. Ingen märker nån skillnad, det är bara du själv som vet att du har flera konton. 
Det ryms nog ganska mångahundra bilder per konto, så det tar nog några månader innan bildminnet för ett konto är fyllt. :) Lycka till!
  

  
Haha, inte mobbas. Jag bjuder på den! Godnatt på er! 

5 kommentarer:

  1. Super härlig blogg!! :)
    allt bra?

    SvaraRadera
  2. sv, självklart. sno på! :)

    SvaraRadera
  3. .. och den var från mig, haha /linn

    SvaraRadera
  4. Va skönt ti hör att du äntligen insijt att du e perfekt som du e :) Kram vännen!

    SvaraRadera