torsdag 28 juli 2011

Trött gris

Nu är jag hemma, balplastningen tog bara 1½ timme :}
 
Nu är jag väldans trött trots att jag inte gjort mycket idag alls, men sådär är det varje dag pga. medicinen. Det har gått 3 år, men jag har ännu inte lyckats vänja mig vid att va trött hela tiden... Blir man nånsin van med det?
 
Nej nu ska jag sluta babbla, för jag känner att jag inte har nåt vettigt alls att komma med just nu. Vi kanske hörs senare ikväll, annars imorgon 
  

Old pic 

4 kommentarer:

 1. konstigt me sms.n...
  skrev att d nog blir mot sena eftermiddagen/kvällen för om d e lika fint väder som ida så e ju stränderna fulla, o antar att du int vill ha alltför mycke publik ;) o att vi kan ju köra runt o kolla lite olika ställen om d ännu e för mycke folk. du kan ju höra av dig när du far från kovjoki så kollar vi!
  fick du alltså alla andra mess? så d e bara d efter att du svarat sist som du int fick?

  SvaraRadera
 2. aah, på så vis. sku ja int ha varit så trött o slut i kroppen som jag är så sku vi ha kunna sticka nånstans redan nu ikväll. camilla, den andra, va ännu lite osäker om imorgon. tiden får vi kika. iom att solen är så pass stark som den e så kanske d nog int e så smart att vara mitt på dan på stranden, svårt att få d att bli snyggt då - ögon som kisar o sånt... sku man orka upp på morgon sku man kunna testa då. men ja känner mig så väl o kommer inte att få sovit i natt, fastän hur trött ja än e, så orkar nog knappast upp nå tidigt... ska eventuellt barnvakta en timme, max 2, nångång efter 2... så ska vi säga så att vi hörs helt enkelt imorgon efter att vi ser va d e för väder o så? vill du ta me nån som sällskap e d ju helt ok oxå! ska kolla me jean (jeanforsman.com) vad han har för sig, han visade tidigare intresse för fotoshooten. fast om du int vill ha en karl me så säg till!

  SvaraRadera
 3. o nu meddela camilla att hon nog int vill imoron. då d ska va så fint väder. hon e nog bara int lika ivrig som du :D men vi kikar imoron hur dagen artar sig!

  SvaraRadera