onsdag 31 augusti 2011

Bortskämda skitungar, & sånt

Jag ser att jag under dom senaste dagarna fått flera nya följare på Bloglovin', så roligt! :) Hoppas ni trivs, jag gör mitt bästa  Berätta gärna hur ni hittade hit, det skulle va kul att veta :)

Jag känner mig sådär tillfredsställd & glad idag, & lugn på nåt vis. De flesta dagar går jag på högvarv från morgonen, o är sen helt slut redan efter lunchen. Idag har jag legat lågt från morgonen o därmed lyckats hålla ett någotsånär jämt tempo hela dan. Nu pratar jag inte bara om jobbet, utan det är mest i huvudet där det brukar snurra på lite för fort från morgonen. Oavsett var jag är & vad jag gör.

Så nu sitter jag bara här med en mugg juice o skrattar åt Alecia & Nelly som springer marathon mellan vardagsrummet & sovrummet, medan jag väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag får gå o lägga mig.

Roy kommer hem från jobbet om en timme, o jag hoppas att han köper hem lite kattmat.. För fastän dom har ätit alldeles nyss, så börjar dom snart protestera genom att börja gnaga på möblerna. Bara för att skålen är tom. Bortskämda skitungar.. Dom kollar alltid så att det finns mat i skålen, oavsett om dom är hungriga eller inte. Om skålen är tom så protesterar dom på ett eller annat vis. Ibland skiter dom i sandlådan, o istället för att skrapa sand över så tar dom en strumpa eller underkläder ur tvättkorgen o drar in det i lådan. Eller så "slänger" dom ut matskålen så att den ligger upp&ner mitt på köksgolvet.. Eller så biter dom hål i nånting, eller så ger dom oss helt enkelt en utskällning.

Ja, inte är det lätt då man skämt bort sina småtroll för mycket ;)

Mina alltför söta småsyskon & så dom där bortskämda håriga termiterna. 

4 kommentarer:

 1. Litet tips: ta dig tid o skriv "och" iställi för förkortninga som "o" eller "&".
  He förenklar läsasi så otroligt myki om textn e skriva på korrekt svensk. :)

  SvaraRadera
 2. Sv; TACK!!! Jag är jättenöjd med den, men nu ska den bara hängas upp!

  SvaraRadera
 3. Vad använder du för bildredigeringsprogram till de bilder som är redigerade? :) Å måst bara säg att du har en superbra blogg!

  SvaraRadera
 4. tack för tipset! dit har jag faktiskt inte varit och kollat nu på en stund :D

  SvaraRadera