måndag 29 augusti 2011

Jobb-snack, tävlingsförberedelser & en (ny) bild

Idag jobbade jag från 8-16, o det gick faktiskt rätt fort, eftersom jag fick lära mig massor med nytt idag. Det är nog färdig-redigerat för mig nu, åtminstone för en tid framöver. Nu fick jag istället lära mig en annan uppgift; Att namnge alla elever i fotokatalogerna osv. Det låter inte svårt alls, men jag använder mig av ett superkrångligt program på datorn som jag inte har lärt mig helt än. Men det är riktigt roligt, o jag får t.o.m. sitta vid chefens skrivbord o jobba, så jag har ett stoooort skrivbord för mig själv ;) Lyxigt värre! 

Imorgon börjar vi med skiftena, så fr.o.m. imorgon jobbar jag från 7-15 hela veckan. O sen nästa vecka blir det troligtvis från 15-23 varje dag, and so on.

Då jag kom hem från jobbet idag så hade Roy lagat jättegod mat, så jag åt tills jag sprack. Sen for han iväg till jobbet, så nu har jag suttit här sen dess o inte orkat göra nånting ansträngande. Jag har bl.a. plöjt genom lite bloggar, hade nästan 2000 (tvåtusen!) olästa inlägg på Bloglovin', så jag lär nog int bli rastlös i första taget. ;) 

Nu ska jag förbereda en liten tävling åt er, under tiden bjuder jag på en bild som ni ännu inte sett från fotograferingen som jag hade med Linda i sommar;
   


Modell: Jag.
Fotograf: Linda Sjölund

  
Säg gärna vad ni tycker 

5 kommentarer:

 1. åååh, vill bara fara iväg på mera shoots med dig - du är en inspiration!

  SvaraRadera
 2. Når vill to å roy ta parfotograferingen? :) nästa vecka?

  SvaraRadera
 3. Ja då idag är det sol och sommar väder :) hah sjukt, haft en bra dag ? Kram Bella

  SvaraRadera
 4. Såå snygg bild! Ser ut som nån bild från en modetidning :D

  SvaraRadera
 5. Anonym} Oj, tusen tusen tack!! :D

  SvaraRadera