fredag 26 augusti 2011

Massage & sånt

Nu är jag hemma från jobbet! Jag ska pusta ut några minuter innan jag packar väskorna, o så far vi hem norrut.

Den här dan har gått relativt fort, kanske för att jag låg en halvtimme hos massören. Det gjorde gott! Men riktigt bra är inte ryggen än, det räcker nog inte med en gång nu & då för min dåliga rygg. En gång i månaden borde jag få en ordentlig massage så att den inte hinner bli så spänd & öm.
 
Vad roligt att så många hittills gillar bilderna från fotograferingen! Jag tänkte, i brist på andra bilder, lägga upp ännu en av mina favoriter. Sen ska jag inte lägga upp fler på ett tag så att jag tröttar ut er ;)
 
 
Modell: Jag.
Fotograf: Maria Sundelin

 
Det är ingen som svarade på om ni vill att jag ska ha nån tävling här på bloggen snart igen... Om ingen är intresserad så känns det ju lite onödigt att börja lägga ner tid på att ha nån tävling. Så om ni vill att jag ska lotta ut nånting så ska ni hojta till, annars behåller jag grejerna själv, helt enkelt.
  

Nu uppdaterar jag nog inget mer ikväll, o imorgon fyller gubben år, så då ska vi fira honom. Men jag slänger nog upp nåt inlägg mellan varven imorgon också, så vi hörs då! Trevlig helg, o ha en bra villaavslutning! Festa lugnt ♥ 

7 kommentarer:

 1. jo, jo, tävling vill vi ha! :D

  SvaraRadera
 2. jo jätte bra med mig :) händer idag då? kram bella :)

  SvaraRadera
 3. vad ska eller brukar du göra på villaavslutning? =)

  SvaraRadera
 4. jättefina bilder! Ladda upp fler av dem bara :) Men bara en av varje tack! Kraven är hårda ;) Å tävling vill vi ha, försökte nog svara på det andra inlägget oxå men det funkade tydligen inte :(

  SvaraRadera
 5. Du har jo mang bilder från vår fotografering kvar å :p

  SvaraRadera
 6. Anonym} På villaavslutning brukar jag antingen vara på nån villa o skjuta raketer, eller så bara inte göra nånting speciellt alls. :)

  SvaraRadera
 7. denna bild skulle passa som nästa header ;)

  SvaraRadera