fredag 4 november 2011

Det är mycket nu

Nu är jag hemma från fotograferingen, och ska sticka iväg igen direkt för att luncha på stan med Sarah
   

7 kommentarer:

 1. När du är sjukskriven kanske bästa alternativet skulle vara för dig att stanna hemma? Kan du springa på stan och gå på photoshoot är du nog tillräckligt frisk för att jobba också :)

  SvaraRadera
 2. Amanda} Jag fick order av läkare att hålla igång så mycket som möjligt, dock inte göra för tunga saker. Att bara sitta hemma och slöa gör att jag får bara ännu mer ont. Tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Men då skall du träna och motionera :) inte luncha och shoppa. Lyft på rumpa människa och sluta okejs dig över dina krämpor. Om du skulle minska i med godis och ta hand om din hälsa så skulle du må bättre. Har själv problem med ryggen, men jobbar inom vården och det går bra tack vare att jag masserar mig med jämna mellanrum och tränar 2 ggr i veckan. Men du är en klag majia som inte gör ngt åt saken .. Tränatränaochåterträna samt lev hälsosammare så ser du nog en förändring med mycket efter ett tag :)

  SvaraRadera
 4. Amanda} Och exakt VAD vet du om mig och vad jag gör?! Det är ju inte precis så att jag skriver ner ALLT här i bloggen... Du vet inget om VARFÖR jag har mina problem, och vad jag gör åt det!

  SvaraRadera
 5. Man behöver ju inte bli så sur :p har man en blogg får man nog tåla folks kommentarer. Annars bör man ej blogga :D jag antar du syftar på att det kmr från din stroke, men du kan inte skylla allt på de. Nå du ser inte ut att leva en hälsosam livsstil enligt bloggen . Du visar dig utåt som en som inte alltid tänker på ditt välmående. Men krya på dig :) men ta hand om din kropp, annars blir det värre

  SvaraRadera
 6. Amanda} Ja, och så det klassiska "om man har en blogg måste man tåla lite skit".. Sluta nu gumman :)
  Mina rygg- och knä-problem började långt innan stroken. Jag har varit med om mycket innan dess.
  Tack så mycket!

  SvaraRadera
 7. "Amanda"... Så om man inte äter godis så går alla ryggbesvär över? Häftigt! Måste testa!

  SvaraRadera