lördag 19 november 2011

Nokia C3, the one?

Tack till Sofia som tipsade om Nokia C3! Jag är som sagt ute efter en ny telefon, och jag tycker att den här verkar bra. Nokia känns alltid säkert, och så är den ju billig också!
Är det nån annan som har erfarenhet av den här telefonen? Isåfall vill jag gärna veta vilka för- och nackdelar ni har upplevt med den. :)
Det som låter positivt i mina öron är 1. Priset, 2. Den har en helt OK kamera, 3. Den har WLAN, 4. ..Tangentbord, 5. ..och den är stor och dessutom rätt snygg ;)
   

7 kommentarer:

 1. Jag ägde en C3 innan jag inhandlade min Iphone! Den var helt OK, gick lätt att surfa med den och lätt använd :) Men efter att min Iphone flyttade in skulle jag aldrig byta tillbaka till en Nokia eller någon annan för den delen ;) Gav C3 telefonen till min bror och har inte hört att han haft några krångel med telefonen efteråt. Ett tag hade jag problem med ljudet och utgående samtal, men det försvann efter ett tag. Annars är den värd sin summa eftersom den är förmånlig :)

  SvaraRadera
 2. Madelaine} Tusen tack för hjälpen!! :)

  SvaraRadera
 3. Kul att kunna hjälpa till :)

  SvaraRadera
 4. min lillasyster har en grön sån å hon e riktit nöjd :)

  SvaraRadera
 5. har en sån och har inte haft någo problem me den fastän ja x flera fällt den i golve. Använder int många andra funktioner än att ring å skick medd me den. Men har int någo att klaga på! Lönar sig att skaff ett fodral till den ifall du köper en sån. :)

  SvaraRadera
 6. Jag har haft min i ett år nu och den ha inte bråkat alls. Det går supersnabbt att skriva meddelanden med den. Enda minuset är att det är svårt att skriva med fingervantar, men det kanske man överlever med. Annars är den simpel att använda och väldigt klar skärm.

  Så köp den!!

  SvaraRadera
 7. Emma} Tusen tack för hjälpen!! :)

  SvaraRadera