måndag 20 februari 2012

Livrädd

Jag är livrädd att min dator ska pajja närsomhelst! Jag har ju en liten minilaptop som jag haft sen december 2010, alltså drygt ett år. Den är sprängfull med bilder, som jag nu ska säkerhetskopiera till Roys externa hårddisk.
Har nån av er erfarenhet av hur länge en minilaptop håller om man använder den flera timmar dagligen och proppar den full med bilder? Haha...

Jag är så himla uttråkad nu. Har kollat senaste avsnittet av Stylisterna {ni hittar alla avsnitt här} och annars bara suttit och stirrat i väggen typ. Är för pigg för att gå och sova, men för trött för att orka göra nåt. What to do?! 

Nå, jag håller på och flyttar över 16.648 bilder till Roys extern nu i alla fall, så då har jag ju det ur världen åtminstone. Men jag måste alltså sitta uppe tills det är klart, och det lär ju ta en stund. Så, kanske jag skulle passa på att kolla en film eller nåt? Ääääääh vilka problem jag har ;)

5 kommentarer:

 1. I know the feeling!
  Jag hade min 17" i 2.5 år tills den började jävlas och stanna av så jag vågar inte använda den nå mer. Risken finns att alla bilder och sånt far om jag sparar nått nytt på den.
  Själv tror jag inte det är någon skillnad på minilaptops och "normal" stora, om man behandlar dem bra så håller dom väl i typ 3 år. Jag köpte min minilaptop 2010 och den fungerar fint ännu, brukade använda den i skolan.

  SvaraRadera
 2. min mini laptop håller ännu vid två halvt år men fläkten har givit upp för halt år sen så har nog tiid om man ej tappar i golvet

  SvaraRadera
 3. Säkrare att kopiera än att flytta. Jar har alltid två kopior av mina bilder på olika ställen. En hårddisk kan ju krasha när som helst trots allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag har alla bilder både på hårddisken och på datorn :)

   Radera