tisdag 28 februari 2012

Ruka

Godmorgon! Jag sov som en stock inatt, och den värsta värken i käken har släppt. Dock vaknade jag upp med ont i magen, men det känns lite bättre nu.

Idag ska jag som sagt till läkarn, men först ska jag laga mat åt mig och Janina.
  
Imorgon drar jag iväg till Ruka med Roys familj, även fastän jag inte är riktigt taggad eftersom jag inte kommer att ha råd att göra nåt.. Vill åka slalom och köra snöskoter!! Alla mina pengar åker ner i rese-kassan inför hösten.. Men kanske jag kan unna mig en trip med skotern ändå. Synd att det ska va så svindyrt att hyra dem bara! Nå, vi får se, nog ordnar det sig alltid på nåt vis :)
    
Förra året i Paljakka hade vi ju superroligt i alla fall!
  
Vad har ni för sportlovs-planer? ♥ 

15 kommentarer:

 1. Ha så kul! Själv blir det att fortsätta plugga på skrivningarna, suck...

  SvaraRadera
 2. Härligt med Ruka-resa! Men fundera lite på hur du prioriterar. Det här är min lilla åsikt men tänk över den lite i alla fall. Passa på och ha skoj i ruka när du får åka bort lite och dessutom tillsammans med din älskling. Satsa på att ha kul tillsammans. Spara sen in på ALLA klädköp, skoköp, skänhetsprodukter o sånt. De tröttnar du ju ändå på så snabbt. Men ert förhållande är ju verkligen värt att satsa på! Om du ska bo hemma hela/våren sommaren så sparar du ju in en hel del i matpengar där också och struntar du dessutom i alla andra onödiga inköp så har du en slant över till höstresan trots att ni får njuta av en härlig semester i ruka! När man bor tillsammans tar ju vardagsstressen lätt o tär på förhållandet så man behöver unna sej att ha roligt tillsammans för att orka med vardagen. Trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You're right, tack för din kloka kommentar, jag ska ta vara på tiden i Ruka! :)

   Radera
 3. Du kan ju alltid ha din svärmor att betala dina nöjen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej? Varför skulle jag det? Både mina föräldrar och Roys föräldrar sa att dom kan betala liftkort och hyran för utrustning åt mig, men det gick jag inte med på. Om jag ska åka så betalar jag självklart åt mig själv! :p

   Radera
  2. Nja jag tänkte att hon brukar ju sponsra åt dig när dina pengar inte räcker till. :)

   Radera
  3. Brukar hon?!? Det var nu mer än jag visste... :D Herregud, vem ÄR du?

   Radera
  4. Eller också märker du inte av det. :) Varje gång du är på resa med din pojkväns familj är det de som står för kostnaderna!

   Radera
  5. Haha, nu avslöja du de sjölv hödu! Piiiinsamt ;)
   Å ja, om di betalar en stugo i Ruka åt all, ska ja lämn hejm tå bara för att ja int betala stugon sjölv?!
   (Glöm int bort att ja lätt får reda på vem all anonyma e genom IP-adressin, men he behövsta int den här gangon) ;)

   Radera
 4. vad synd att du inte har råd att åka slalom/snöskoter, det som e så kul.. Men mitt tips är att packa en ryggsäck med sittunderlag, kamera, varm kakao och några goda smörgåsar, och gå iväg på en riktig långpromenad, det finns säkert mycket vackert att titta på i Ruka :) Dessutom är det ju hur härligt som helst med frisk luft och vacker natur :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, men jag ska nog unna mig en dag i backen eller på snöskotern trots allt! :) Dock ska jag nog hinna med en eller annan promenad också! :)

   Radera
 5. det här med ip-adressen, lycka till! För det första har du ingen källa varifrån du kan att hitta någons ip-adress, och för det andra skulle det vara olagligt ge ut ip-adressen åt dig. Sen även fast du får tag i någons ip-adress (vilket är föga troligt) är det i princip helt omöjligt för dig att fastställa VEM som har kommenterat, det krävs att det blir polissak för att du ska få reda på exakt vem som har suttit vid vilken dator vid vilket tillfälle. (ip-adresser är inte exakta geografiskt och privata namn hittar du inte heller via ip-adressen). så bara att fortsätta kommentera anonymt..

  Anonym 2

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilken tur då att jag hann få reda på vem det var INNAN jag behövde kolla upp IP-adressen ;)

   Radera
 6. .. Hur vet du vem det är? Finns det bara en person i din bekantskap som har fått för sig att din svärmor betalar allt? (du behöver såklart inte säga några detaljer, är bara nyfiken) / Anonym3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltså jag vet inte varifrån den här personen har fått för sig nåt sånt, men en del har tydligen lätt för att hitta på saker. Jag tänker inte avslöja nåt.

   Radera