tisdag 21 februari 2012

Utvilad

Hej på er! Det blev 11 timmars sömn för mig inatt. Välbehövligt. Så nu är jag pigg som en lärka och ska montera upp dom sista skåpdörrarna i köket som fortfarande står och lutar mot väggen.

Jag känner mig som världens sämsta bloggerska för tillfället, I'm sorry! 

Nu ska jag dra på mig ett par strumpor på mina iskalla fötter, innan jag börjar jobba lite.
Håret har vuxit en del sen den här bilden blev tagen, trots att den bara är tre veckor gammal. (Och jag som alltid sagt att mitt hår inte växer alls...) Jag funderar på att kapa av det i samma längd igen, så får jag bort ännu en bit av de torra topparna.
  
Här är två gamla bilder från då jag hade riktigt kort (och mörkt) hår, 

Nej nu, action!

8 kommentarer:

 1. Haha så du förtjänar när du går till Loppis, köpa billig sälja dyrt. Den där svarta kavajen köpte du precis från Loppis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där som jag säljer på Facebook-loppis? Den köpte jag för 15€ och säljer för 12€, så jag skulle inte säga att jag förtjänar på det :D

   Radera
  2. Ta reda på fakta innan du yttrar dig. Men det är såklart lätt att vara stöddig då man kan vara anonym :)

   Radera
  3. Jag har väldigt svårt att tro dig, varför skulle du köpa något för 15 euro, som du sen veckan efter säljer för 3 euro mindre? varför inte ta 15 euro då? Det låter bara såå dumt.

   Radera
  4. Ja, jag har inget bra svar på den frågan faktiskt, förutom att jag hellre får sålt den och får NÅT ur den, än att jag lägger för högt pris och den lämnar och damma i mitt skåp och inte blir använd :)

   Radera
 2. fast anonyms ide var inte så dum. Pengar behövs ju alltid ;)

  SvaraRadera