torsdag 22 mars 2012

Today's a good day

Nu har jag och pappa monterat upp den nya köksfläkten, och oooj vilken skillnad det blev! Tyvärr har jag inga bilder på spektaklet, men den gamla hade vi haft i 18(!) år, så den hade sett sina bästa dagar. Så nu kan mamma fortsätta koka utan att va rädd att hela skiten ramlar ner i kastrullen.

Jag ska snart börja byta kläder och göra mig i ordning för att fara in till stan. Nya passfoton ska tas, studiekort ska fixas, och tapetklister ska inhandlas. Jag har duschat, och ska försöka få ordning på håret nu så att jag ser någorlunda representativ ut på studiekortet (och passet (som ska fixas senare)).
  
Desto mer än såhär blir inte gjort idag, skönt att ha en lite lugnare dag emellan också. Jag kommer garanterat att somna tidigt ikväll också, eftersom jag vaknade redan runt halv 7 i morse. Dock ska jag försöka hållas vaken till 21 då Lyxfällan börjar.. Få se om jag lyckas med det. Igår gick jag och la mig runt 20:30 (och låg och gapskrattade en halvtimme innan jag fick tag i sömnen fastän jag var döslut).
  
Oj vad jag babblar.. Nu ska jag börja leta efter nå kläder och ta tag i kråkboet på huvudet.

Vi hörs senare! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar