tisdag 8 maj 2012

Extensions

Nu är jag hemma igen! Vad bra ni är på att gissa vad jag gjort :} Svaret är att jag varit till frissan och gjort hårförlängning. Får se sen om jag gör nån dip dye eller inte, inte än i alla fall.

Jag var till Salong Fox i Munsala, och det var Natalie som tog hand om mitt hår.

Här kommer ett par bilder på resultatet, och nån bild från salongen (som för övrigt är nyöppnad).

9 kommentarer:

  1. sv; nämen va bra! :D om vi sko faa na väg på kaffi? eller så kombe ja ti tett. jär finns int e så myki ti jöö :D

    SvaraRadera
  2. snyggt! Men jag trodde du skulle göra mycket längre hår. Men kanske mer praktiskt sådär?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Vi la i rätt långt, men klippte upp det så att det skulle se så naturligt ut som möjligt :)

      Radera
    2. ah, kan man månne få riktigt riktigt lång hår bara med löshår om man har lika kort hår som du? Eller börjar det e konstigt ut på nåt sätt?

      Radera
    3. Jo, visst kan man, men eftersom jag har så tunt hår så finns det inte tillräckligt mycket hår att fästa löshåret i för att få det att se bra ut. För ju längre hår man sätter i, desto fler slingor måste man sätta i för att det ska se bra ut. Så då vi hade lagt i så mycket som "fick plats" i mitt hår, så såg det stripigt ut i topparna eftersom det var så långt, så hon kapade av en bra bit så att det skulle bli naturligt och fint :)

      Radera
  3. eh dedär e ju int långt, haha om några månader sku du ja spara ti den där längden ist för att sätta pengar på löshår för att sen kapa av det.. jaja men bra om du e nöjd me resultatet åtm =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eh, jo det är långt - Längre än jag nånsin sku kuna spara med mitt eget hår eftersom det e så tunt. Jag vill int ha långt och stripigt hår (som mitt blir då det når en viss längd), jag vill ha långt och FINT (tjockt) hår, och det har jag nu :)

      Radera
  4. på de där nya bilderna syns längden mycket bättre! Annars läste jag just att håret mår bäst om man tvättar det sällan, mindre än en gång per vecka! Tydligen bättre att använda torrschampo däremellan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag tvättar mitt hår 2-3 ggr/vecka (var tredje dag) men är medveten om att jag borde minska på det ytterligare :)

      Radera