söndag 30 september 2012

Four weeks of hard work

Nu har jag tränat nästan varje dag i fyra veckor. Tiden har gått otroooligt fort! Jag har tränat mycket mer än jag trodde att jag skulle orka med, så jag är riktigt nöjd såhär långt.

Har jag sett några resultat då?
Jo, jag känner mig starkare, och framför allt så mår jag bättre. Det finns ingen bättre känsla än då man gett allt på gymmet, kommer hem och duschar, använder en god bodylotion, drar på sig skönaste kläderna och slänger sig på soffan en stund. Inget klår det!
Dessutom har röven åkt upp ett par våningar (eller jag har fått ett "rövlyft" som jag kallar det) och så är armarna mer tighta. Ja, och så ser magen liite mer muskolös ut.

Här ser ni en bild som är tagen den 15.9 (efter två veckors träning) och en som är tagen idag, 30.9 (efter fyra veckors träning). Det skiljer alltså två veckor på bilderna. En viss skillnad ser man väl nog?!
  
Om jag ska vara ärlig så hade jag nog förväntat mig mer skillnad efter fyra veckor (jag har inte världens bästa tålamod..) men eftersom tiden ändå har gått såpass fort så är jag ändå nöjd. Dessutom så är det nog allt detta godis-intag som fördröjt hela processen lite. Det hindrar ju inte att jag blir starkare, men det gör ju att jag inte ser resultat lika fort.

Och så ska jag tillägga att magen inte är mitt största problem, utan det är benen jag kämpar mest med.

Imorgon påbörjar jag min femte träningsvecka, och eftersom jag känner mig frisk nu så siktar jag på ett besök till gymmet imorgon. Åh vad skönt det ska bli 

2 kommentarer:

 1. va dukti du e Sara! syns no verkligen skillnad :) om do fortsäter såde så har do jo västa absen baket nyår!
  önskar att jag sko tyck om gym å, resultaten tar så läng förrän dem byri synas tå man bara dansar zumba..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaddå "bara" dansar Zumba? Resultaten kommer väldigt snabbt där kring midja och höft, mer styrka i benen och en höjning av allmänkonditionen, men frågan är ju, hur ofta dansar du Zumba? ;)

   Nu är jag ju inte den som förespråkar Zumba som någon allmän mirakelkur, det är nu bara en av alla träningsform som är inne och som får igång massorna till gym och gymnastiksalar runt om i världen, men den som verkligen satsar på Zumba, får nog sina reslutat ;)

   Radera