torsdag 11 oktober 2012

Svar på kommentar - Turkiet-resan

Tack för tipset Mimmi


På lördagsmorgonen (13.10) åker jag och Sarah ner med tåg till H:fors, och så flyger vi därifrån iväg till Turkiet. Vi mellanlandar i Istanbul och fortsätter sen ner till Antalya. Vi beräknas vara framme på lördagskvällen.
Vi ska bo på Bilem High Class, ett fyrstjärnigt hotell, med havsutsikt och pool.
Alla bilder är googlade

Vi har sex hela dagar på oss att hitta på nånting i Antalya, söndag-fredag. Tidigt på lördagsmorgonen (20.10) flyger vi hem igen.

Vårt mål med resan är främst att slippa iväg, se nåt annat och bara slappna av och ha roligt. Jag ska försöka glömma allt här hemma en stund. 
Vi har planerat in en heldag på en vattenpark, shopping, lite sevärdheter, och så ska vi såklart också ligga en del på stranden.

Jag har också som mål att bli brun. Jag kommer inte hem förrän jag fått lite färg, haha! Men det ser lovande ut, för enligt väderprognosen kommer det att va mestadels soligt och runt 30 grader varje dag. Dock vet jag inte om jag ens kan bli brun?! Jag har nämligen inte lyckats med det sen jag var liten. Nå, det är upp till bevis nu ;) Det SKA gå!

Det ska bli så otroligt spännande och roligt. Fram till i somras då jag & Roy var till Riga så hade jag inte rest nånstans förut (Sverige räknas inte). Så att slippa iväg för allra första gången till ett varmare ställe ska bli så himla roligt! Och att dessutom åka med just Sarah gör allting ännu bättre. Hon har rest ganska mycket och är därmed rätt van, och så har vi en tendens att gå och skratta hysteriskt åt allt då vi är tillsammans. Så jag är övertygad om att det kommer att bli en superbra resa!!

Det enda jag är nervös över är att vi ska missa flyget /att bagaget kommer bort /att jag får panik i flyget och tuppar av /att det ska hända nåt så att inte resan blir lika bra som förväntat /att jag har för lite kläder med mig..
Haha, mycket tankar i bollen sådär nu innan vi åker..

Vill ni förresten att jag gör lite förhandsinställda inlägg innan vi far, som dyker upp nu & då medan jag är borta? Det blir nämligen troligtvis inget bloggande i Turkland. Vill ni det?

3 kommentarer:

 1. låter som he blir en intressant reiso! ni ska njuuut å ha e så rolit :) finns SÅ myki god mat å bra shopping i Turkiet.. önskar att jag å sko få fara!
  å visst ere rolit me na inlägg fast do e bort, så he int var heilt dött jär.

  SvaraRadera
 2. klart vi vill! : )

  SvaraRadera
 3. Hahaa, allt jag fråga av dig ikväll stod ju här :D så går det då man har full rulle o inte hinner läsa bloggar :) men än en gång - NJUT! resan kommer bli perfekt, ta ingen stress, njut en dag åt gången o tänk int på hemfärden före fredag kväll!

  SvaraRadera