tisdag 6 november 2012

It's a good day

Nu är jag hemma igen. Loppisförsäljningen går helt okej, fammo var på bra humör, och jag & lillen har ätit varsin kalkonsmörgås på Subway, så nu mår jag riktigt prima! :)

Träningen har, som ni kanske märkt, legat på hyllan några veckor nu. Jag tränade nästan dagligen i 6-7 veckor innan jag for till Turkiet, och så hade jag tänkt fortsätta i samma stil då jag kom hem. Men så blev jag förkyld, och så har jag varit så trött och utan energi dom senaste veckorna.. Ja, ursäkter finns det alltid gott om.. Jag vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka motivationen till att träna. Det var ju så roligt, men just nu känns det som att jag varken har tid, lust eller ork till det.
Kanske motivationen kommer tillbaka om jag slutar tänka på det och bara låter det va ett tag till? 

4 kommentarer:

 1. mitt tips är att boka in en eller två dagar varje vecka då du tränar. Boka riktigt in en tid och se till att det blir av. Är du sjuk hoppar du ju över men annars går det ju att ta det lite försiktigare om du bara är trött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack, det låter vettigt :)

   Radera
  2. sen tror jag man tröttnar snabbt om man är alltför ivrig och tränar varje dag. Man måste ju hinna med allt annat oxå..

   Radera
 2. Tror att du tänker rätt, pressa inte fram motivationen utan ta det varefter =D

  SvaraRadera