måndag 19 november 2012

Ska jag slå till?

Jag har ändrat mig lite ang. kamera-köpet.. Jag vill ha en så billig kamera som möjligt nu, som ändå tar bra bilder. En som jag inte behöver va dö-rädd för att tappa i golvet eftersom den inte kostade skjortan som min tidigare kamera gjorde. Nu har jag hittat den här, och jag kan säga att jag fastnat för den riktigt rejält. Jag har ingen erfarenhet av Olympus dock, men kanske ni har?!
Ett stort minus är ju att den har vanliga batterier istället för acku, men jag kollade upp att det finns laddningsbara batterier på Gigantti som passar, så såna måste jag köpa isåfall.
Ni hittar kameran här.

Upd. TUSEN TACK för hjälpen hörni, vad skulle jag göra utan er?! ♥ 

9 kommentarer:

 1. Min första digipocket var en olympus, och den var otroligt crap. Batterierna fick jag ladda hela tiden tex. Men det här var visserligen för jättelänge sen. Månne int olympus har utvecklats lite sen dess ;) känns den bra o fyller dina kriterier e d väl bara att slå till?!

  SvaraRadera
 2. Nej nej inte batterier! Man får ha en extra påse med nya batterier med sej...

  SvaraRadera
 3. Ja har haft en kamera me batterier. Aldrig mer.
  Lägg några euro extra o köp en me acku e mitt råd. :)

  SvaraRadera
 4. har haft en olympus..fick kanske int så bra intryck av märket när bilderna blev totalt värdelösa hur man än ställde in den! Det var förståss den billigare modellen av Olympus, och jag har hört av flera andra att de är riktigt nöjd med märket. De e väl en smaksak :)

  SvaraRadera
 5. Av egen erfarenhet skulle jag råda dig att satsa på en kamera med acku istället för batterier. Hade själv tidigare en kamera som skulle ha vanliga batterier, dock räckte inte laddningsbara batterier till för att uppfylla batterikraven. Vilket ledde till att jag fick köpa x antal batterier som sedan inte höll speciellt länge. Fast det kan ju vara annorlunda med denna :)

  SvaraRadera
 6. Jag har haft en kamera med laddningsbara batterier, men efter att jag fått testa med acku så säger jag nog aldrig mer för en kamera med batterier. Man behöver ju typ aldrig ladda kameran när man jämför med en med batterier. Lyx ju! Men de ju bara min åsikt vad jag varit med om :)

  SvaraRadera
 7. Är via min iPod nu, så vet inte om kommentaren kom nu? Men annars kan dy ju publicer denhär :D av min erfarenhet så är acku som himmelriket efter att jag haft med laddningsbara batterier. Har hållit mycket bättre nu. Så jag säger aldri mer till batterier, men de ju min åsikt :D

  SvaraRadera
 8. Jag äger 2 olympus. En vanlig liten och en SP-800UZ. Jag är riktigt nöjd med dem båda. De tar bra foton och den stora har väldigt bra zoom. Så jag kan säga att jag har bara bra erfarenhet av olympus :) Lycka till med sökandet!:)

  SvaraRadera
 9. Tycker lika som flera skrivit. Jag sku heller inte köpa kamera med batterier eftersom de blir tomma på en gång! ;)

  SvaraRadera