måndag 26 november 2012

Vet ni?

Vet ni nån bra & billig frisör i Vasa-trakten? Jag har ju klippt mitt hår själv nu dom senaste åren, så jag tycker det börjar bli dags att besöka en frisör nu emellan. Jag är så trött på mitt hår, jag vill ha en förändring!

9 kommentarer:

 1. far till frisörstuderande på Pointcut-salongen vid YA i brändö, det är billigt och jag har alltid varit nöjd när jag har varit dit :)

  SvaraRadera
 2. Jonna & Joonas tycker ja om, och de e ju drop-in så man behöver int vänt en evighet på en ledig tid heller. För nå veckor sen var de 34 för klippning, men om man helt ändrar frisyr va de väl nå på 50 :)

  SvaraRadera
 3. Jag borde också klippa mig. Mitt hår är kaos! :D Berätta gärna vad du tyckte om Vasa-frisörerna sedan när du är klippt. ;)

  SvaraRadera
 4. När ja plugga i vasa fanns e en frissa nära ollis som va ganska billig. Kommer int ihåg va hon hett, men hon hadd spegelbitar i skyltfönstret. :P

  SvaraRadera
 5. Jag skulle rekommendera Cameleont, där kostar det strax över 20 om du är studerande. De har drop in, men jag brukar nog alltid ändå ringa på förhand, man brukar får tid samma dag om man själv har passligt. Jag har alltid varit nöjd med de som jobbar där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var ligger den salongen? Jag hittar den inte fastän jag googlar.. :)

   Radera
  2. i vårostan http://kartta.yritystele.fi/Bisnode/?options=/b/osoite/Parturi%20Cameleont%20-%20%20VÖYRINKATU%20VAASA
   Jag kan också rekommendera det stället :)

   Radera
 6. i minimanis "kauppakatu" finns just nu dropin hos don&donna och hon har en studerande där som klipper för 15€ (om jag inte minns fel). kan dock inte uttala mig om hur resultatet blir, för jag går ju bara till min irina på artistica :)

  SvaraRadera