söndag 6 januari 2013

Imorgon kör vi!

Imorgon tar jag itu med träningen igen. Få se om jag får plats in på gymmet nu då alla andra är där och ska jobba bort jul-kilona. Jag har saknat gymmet, har inte vari där sen oktober nu. Fy skam. Nu ska jag bli lika aktiv med träningen igen som jag var innan Turkiet-resan, och verkligen kämpa för att komma i form. Jag väger 10kg mer nu än jag gjorde för ett par år sen, så dom extrakilona vill jag byta ut mot muskler. Enligt BMI-uträkning så borde jag väga mellan 54-70kg för normalvikt, men jag skulle säga att min idealvikt ligger nånstans mellan 60-65kg. Jag är kraftigt bygd - breda axlar, breda höfter och grova ben, så under 60kg skulle inte klä mig. Just nu känner jag mig för stor, jag är absolut inte fet men jag trivs inte med hur jag ser ut nu. Jag har ju också haft problem med knän & rygg sen liten, så att gå ner några kg skulle absolut inte skada. Jag märker också hur mycket bättre min rygg mår när jag tränar, så nu ska jag skärpa mig och börja på igen!

Nån annan som tänker ta tag i träningen nu? Kanske vi kan peppa varann?
Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir tidig väckning imorgon eftersom vi måste va i Vasa innan 10. Jag är helt slut efter den här dan. Jag har dock haft en bra dag förutom lite uselt humör mellan varven.

Sov gott, vi hörs imorgon! ♥ 

5 kommentarer:

 1. Vi får kämpa tillsammans mot kilona och latheten :)

  SvaraRadera
 2. kom bara ihåg att vila lite någongång också, bra för musklerna. Lycka till med träningen, jag tror att du fixar det galant :)

  SvaraRadera
 3. e också pågang me liti change jär no baket julen å reison.. vart liti väl myki ätas! dessutom har ja jo int kona träna som normalt i höst pga ryggin, så he känns tråkit. hoppeligen ska ryggin halld liti betär no så ja kan böri ga på liti fleir pass :) e jo ingen gymmare, men har faktiskt fundera på att böri ti höstin. helst sko ja vila ha en PT i så fall! tror he sko kona underlätt. men vem har råd me sånt, egentligen??

  önskar de lycka till me lifestyle change! bara ti kämp åpå :)

  SvaraRadera
 4. He va lite väl båsot på gymmet igår, men likväl blir man lite peppad åv ti si på toko som faktiskt tar i. Så får man bara tänk att man själv å ska klar e så tar man i lite extra :) Vi e dukti som iaf försöker!

  SvaraRadera