torsdag 29 april 2010

KORT OM DAGEN + DAGENS OUTFIT

Hallå! Idag var det tänkt att vi skulle fara till Molpe och fortsätta skrapa/måla paviljongen, men eftersom det regnade, så stannade halva klassen i fähuset i skolan, och resten for iväg till Sundom. Jag, Cecci & Effa jobbade tillsammans i fähuset. Vi målade hela dan, och snart finns det inte mycket kvar att göra där! Dock ligger vi under press, eftersom artesan-studeranden ska hålla utställning i fähuset den 20:e maj. Tills dess måste alltså allting vara klart. Väggarna ska målas ett varv till, fönster ska utbytas och renoveras, det ska rappas på vissa ställen i väggarna, osv osv. Men man börjar ändå se att det så småningom är klart. Vi har faktiskt lyckats riktigt bra om man tänker på hur det såg ut innan vi började!

Vi slutade halv 2 idag. Jag for raka vägen hem, åt nånting, duschade, packade, och åkte hem till Kovjoki. Jag pratade lite med mamma & pappa, och fortsatte till Sandsund där älskling väntade på mig :) Nu har vi just kommit hem från stan, o nu sitter vi vid varsin dator. Ikväll blir det tv & mys, och imorgon blir det bl.a. däckbyte, besök till massören, och sen mot kvällen far jag & Roy till Vasa. Det blir ingen skola för mig imorgon, eftersom jag har tid till massören i Nykarleby på skoltid.

Här är två bilder som lillasyster Maria tog idag då jag var i Kovjoki. Dom är tagna med min telefon, Nokia 5730 XpressMusic.

Dagens outfit: Skinnjacka från Code, köpt förra våren. Vit top, randig tröja, halsduk, halsband & strumpbyxor från Gina Tricot. Skorna är från Nelly, och väskan (Friis&Company) är från Code.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar