fredag 12 augusti 2011

Bildbomb!

Jag fotade inte så mycket som jag hade tänkt på mässan, men några små guldkorn fick jag fångade på bild i alla fall, o en hel del annat också. Så jag slänger upp lite bilder så att ni också får bli lite inspirerade. Jag låter bilderna tala för sig själva!; 
   


Loftet med snedtak på sista bilden var min favorit! Så himla mysigt. O ni skulle ha sett bastun i det huset, så sjukt fint! Tyvärr fick jag ingen bild på bastun, det var så mycket folk överallt..

(Ursäkta för dålig kvalitet på bilderna, kameran verkade inte vilja samarbeta med mig idag. O bilderna ger ingen rättvisa heller, man måste nog se allt med egna ögon för att förstå hur fint allt var)

Självklart fanns det också hus/inredningar som inte alls föll mig i smaken. En del hus var t.ex. jättesmå & trånga, medans andra var för stora & öppna. Men vilken tur att alla tycker olika, alla hus passar nog perfekt åt nån! :)

O som sagt; Jag blev så sjukt inspirerad av allt jag såg idag! Jag skulle helst börja bygga eget på en gång! Jag har tusen idéer i mitt huvud som bara väntar på att förverkligas. Jag har sagt det i många år redan, o jag säger det än; Då det blir dags för att bygga hus så ska jag planera en stor del av det själv! Jag skulle vilja samarbeta t.ex. med nåt proffs så att allting blir perfekt :D 


Haha, mina drömmar känns ganska avlägsna än, men jag vet att dom en dag kommer att förverkligas!

Drömmer ni om att bygga eget? Vill ni då planera själva eller överlåter ni det åt nån annan? 
♥   

4 kommentarer:

 1. Eget, och planera själv! Har redan massa idéer, vet var vi ska bo och kan förhoppningsvis börja bygga så fort jag är färdig i skolan och har hittat ett jobb.

  SvaraRadera
 2. För vår del blir det nog att bygga huspaket. Tror ingen av oss har tålamåd att bygga själva. Antagligen ett hartmas hus om vi hittar ett som faller oss i smaken. Tomt har vi redan om vi vill bygga där när dagen D kommer! Men nu satsar vi på att renovera klart vår radhuslägenhet och bo där några år innan vi börjar bygga. Men inom några år börjar vi nog på, men först måste vi enas om vilket material huset skall bestå av .. för det är inte det lättaste kan jag lova :D Jag gillar att inreda och få allt att passa ihop, men vi är ganska olika när det gäller smak. Han gillar gammalt och historia medans jag gärna även blandar in nytt med raka linjer. Så innan vi börjar bygga måste vi hitta det som passar OSS båda. För man bygger ju huset tillsammans och då måste båda få säga sitt.

  M

  SvaraRadera
 3. Vi ska no bygg själv för Johnny e en perfektionist och jag har drömmar ;)

  SvaraRadera
 4. halldär no redan på å ritar drömhuset, e vel ongefär på 10:ond varianten no så.. va ska itt he bli perfekt tills han dan vi byri bygg ;)
  halldär också mé om att bastun i hede "loft"-husi va finast. han sko ja ha kona stopp på släpo å ta hejm!

  SvaraRadera