måndag 1 augusti 2011

Dagens loppisfynd

 
Jag fyndade två riktigt snygga överkast till sängen på Adam&Ewa idag. Det lila kostade 5€ & det vita kostade 3,50€. Helt sjukt, två snygga överkast för 8,50€ (ca. 80kr)!! Det lila var dessutom superstort, 260x260cm. Helt perfekt, ingen är nöjdare än jag! Roy tyckte att det blev superfint också, så då är jag ännu nöjdare :D 
  
Obs! Beige eller vita gardiner ska ännu upphängas i sovrummet, men vi har inte hittat några som är perfekta än. Men den som väntar på nåt gott.... :)

13 kommentarer:

 1. Sorry, men jag skulle aldrig låta dig inreda hos mig, lite white trash över det där lila överkastet :S

  Men alla har vi ju olika smak :)

  SvaraRadera
 2. Så ofräscht! Tvättar du inte saker du köper från loppis innan du använder det??

  SvaraRadera
 3. sv: Du har jo fått ganska mang rejd å ja ha it hinda rediger namejr enno :) såfort ja ha redigera na skickar ja dem :)

  SvaraRadera
 4. Hej! visst har du beställt från VS? Vad kostade frakten + tull? Fick du det budat eller hämtade du det vid posten som vanligt?

  SvaraRadera
 5. Anonym1} Ja, alla har vi olika smak, o tur är väl det! :)

  Anonym2} Tack så mycket :D

  Anonym3} Klart jag gör, vem har sagt att jag inte?? :)

  Anonym4} Ja, det har jag :) Frakten som man betalade genast kostade runt 20€ om jag inte minns helt fel, o sen nån vecka efter att vi fått hem paketet så kom det en skild faktura på tull på ca. 80€. Så sammanlagt runt 100€ i frakt & tull får man nog räkna med. O vi hade ju bara beställt underkläder, så om man beställer nånting större eller tyngre så blir det troligen dyrare. Så det är en rätt stor summa som man hamnar att betala förutom det man beställer, o det är ju synd, men det är nog i slutändan helt klart värt det! VS har sjukt bra grejer! :)
  Paketet fick jag budat hem till dörren! :)

  SvaraRadera
 6. Tänkte när du genast när du hadlat har det liggandes i sängen.

  SvaraRadera
 7. Anonym} Vadå direkt? Varför tror du det? Jag kan lova dig att det nog är tvättat, so don't worry :)

  SvaraRadera
 8. loppis är grejer det! till ett litet pris kan man få hur bra saker som helst :) och faktiskt har vi likadant säng överkast (det lila) och är jätte nöjda med det!

  SvaraRadera
 9. Belinda} Exakt! Vi är också supernöjda med vårt! :)

  SvaraRadera
 10. Okej bra att du har tvättat det. Jag är bara lite förundrad över hur du har hunnit tvätta två maskiner (för du kunde inte blanda dessa). Plus att du sen har hunnit få den torra, antagligen har du torktumlare. Men hur vågade du torktumla dem? Syntetiska material brukar vara ömtåliga, tänk dig bara en festklänning. Det vita ser stickat ut och bör därmed plantorkas.

  SvaraRadera
 11. Anonym} Oj tack hördu för dina fina tvättips! ;)

  SvaraRadera
 12. Varsågod, det är mycket som förstörs i tvättmaskin och torkrumlare. Vill inte att du ska förstöra dina loppisfynd när du tvättar dem. :)

  SvaraRadera