fredag 29 april 2011

Min förklaring

Det är säkert många som inte riktigt fattar vad jag menar med texten på min header. Det står "Everything happens for a reason, so just accept it and never give up!". Det jag menar med det, är att då nånting jobbigt & svårt händer i livet så måste man acceptera det o tro på att det var meningen att det skulle ske. O att man, oavsett vad som händer, aldrig ger upp! 
Förstår ni det nu, eller ska jag förklara det bättre? :D Puss! 

11 kommentarer:

  1. Det där oavsett vad som händer finns då inte alls med..

    SvaraRadera
  2. du är så enkelspårig i ditt tankesätt. det där är det enda du tjatar om. hela tiden.

    SvaraRadera
  3. Helt ärligt så förstår jag inte hur man inte kan förstå vad du menar med texten?? Det är ju hur tydligt o bra som helst! :) Jag tycker din header är bättre nu! :)

    SvaraRadera
  4. okej då förstår jag :) det jag missförstod va att jag trodde du menade: acceptera men va envis, då ja tycker att om man accepterar någånting dålit är det samma sak som att ge upp.. men nu förstår jag vad du menar men det jorde jag inte då jag läste det.. trevlig fredags-kväll :)

    SvaraRadera
  5. herregud vad folk är tröga och petnoga, hur kan man INTE fatta vad det betyder :D

    SvaraRadera
  6. Anonym 2: vadå tjatar? Efter vad Sara varit med om tycker jag att det är beundransvärt att hon orkar ha en så positiv attityd och aldrig ger upp.
    Och det är väl bra att hon förespråkar något positivt? Vad ska det stå i headern då? "gå och dränk dig, livet är jobbigt"?
    Nej, jag tycker att du Sara är väldigt söt och otroligt duktig. Och fortsätt med att aldrig ge upp :)
    H. En ivrig följare av din blogg

    SvaraRadera
  7. Tusen tack, ni är så söta! :) <3

    SvaraRadera
  8. äääk, alltså inga negativt.. tror he ble nå missföståelse, jag e typ anonym 1, å ja tror sara vet exakt va hon vet å känner, (he bra att du sara har stark spirit å håller dej strong :) )int e de vel nå petnoga me nånting... men ja konstatera bara att ja int fick fatta exakt.. men ja sku ha vila föstå de genast :) /effa

    SvaraRadera
  9. alltså ja e anonym 4 på dehe inlägge nu.. ja vet int om de bloggen eller denhe datorn som e fö slö :) (bara så du vet va ja skrev, alla kommentarer som syns nu så syntes int då) (däfö tror ja att ja svara på fel kommentar? :D /effa

    SvaraRadera
  10. hmm, alltså min fösta kommentar om din text syns som int nånstans, men int va den nå negativ de va bara undrande.. nåjoo :)

    SvaraRadera