måndag 7 november 2011

Hela outfiten

Det var nån som ville se hela outfiten, så varsågod. Mörka och kassa bilder, men kanske ni får en liten uppfattning i alla fall..?
   


..Sanningen är dock den, att jag inte tänkt alls på vad jag har på mig idag. Drog på mig nånting bekvämt bara eftersom jag ändå inte gör nånting vettigt just nu ;)

5 kommentarer:

 1. annars helt fin headerbild men du blev av någon anledning lite grå i ansiktet. Så du ser inte alls lika fräsch ut som du brukar... kanske nåt med redigeringen...?

  SvaraRadera
 2. Anonym} Ojdå, ser den grå ut? På min dator ser den nog helt "normal" ut.. Det är bara skärpan som är redigerad, så färgerna borde nog va normala. Men, jag ska snart byta så den får va sådär nu :)

  SvaraRadera
 3. Snygg outfit å tröjon sijr bara fö mysi ut :)

  Mmm-mm, ja hoppas å att ja byri trivas tär. Just nu känns allt så råddot, men he ska väl göra he denhär fösta vikon, så e he svårt att ge na slutgilti dom ännu.. ;) Hoppas di fixar na nya uppgifter åt d på CM!

  SvaraRadera
 4. ojdå, jag trodde du hade shorts! såg så ut på bilden du hade tidigare i ett inlägg, där du satt ner. men långbyxor funkar minst lika bra, jättesnygg sara sötis!

  SvaraRadera
 5. Snygg outfit! :D
  (tur jag kikade in här för säkerhetsskull efter uppdatering. Har nämligen inte kommit upp på bloglovin för mig? )

  SvaraRadera