fredag 18 november 2011

Paket, julklappar och telefoner

Jag skjutsade Roy till jobbet och hämtade samtidigt ut ett Avon-paket på 12kg på posten. Så nu har jag suttit ett bra tag och sorterat upp beställningar, men jag har fortfarande mer än hälften kvar ..Men det är ju så roligt ;)
 
Nu har jag nästan alla julklappar klara också. Bara lite småsaker kvar. En del är beställt och påväg hem också, så jag känner mig rätt lugn på den fronten. Skönt att slippa stressa i december sen, och så har man ju mera pengar över till annat innan julen sen istället ;) Kanske jag borde satsa på att köpa en ny mobil då innan min skruttiga Samsung kollapsar totalt?! Jag verkligen hatar min nuvarande telefon, men den är bara tillfällig tills jag har råd med en bättre. Innan hade jag en superbra Nokia med tangentbord och allt, men den dog ju till slut den också.. Jag vill ha en med hyfsat bra kamera, det är enda kravet. Touch-screen är helt uteslutet för min del. Ett stort plus är ju om man kan surfa på nätet med den också, det skulle nog underlätta.
 
Om ni nu har några tips på nån telefon som faller inom ramen på det jag just rabblat upp, och som kostar max 200€, så får ni gärna hojta till. 
 
E8b3afb738b6edf1ccc799bbfa39be46_large
we<3it

8 kommentarer:

 1. Och hur ska du ha råd med den, du som inte har något jobb? Hur har du ens råd med hyran??

  SvaraRadera
 2. svårt att hitta en bra telefon för under 200 med en bra kamera dessutom, utan touch borde väl nog gå att hitta

  SvaraRadera
 3. Anonym1} I december får jag nästan en hel månadslön + skatteåterbäring, och hyran har jag betalt i förskott för flera månader sen, so don't worry ;)

  Anonym2} Jag får t.o.m. en hyfsad telefon med hyfsad kamera för under 100€, så det ska nog inte bli nåt problem :) Men jag sökte mest efter era tips ifall jag skulle kunna hitta nåt riktigt guldkorn nånstans.

  SvaraRadera
 4. tex sonera brukar ha bra erbjudanden om man samtidigt byter till deras abonnemang så kan man få en bra telefon halvgratis. kolla hemsidan! Tror saunalahti har liknande men just soneras har min gubbe utnyttjat (dock med iphone men det fanns många billigare alternativ oxå)

  SvaraRadera
 5. Anonym} Tack för tipset, ska kolla upp det, vi har ändå tänkt byta abonnemang snart så!! :)

  SvaraRadera
 6. Halloj!
  jag har en Nokia C3 som har helt tangentbord, men tyvärr är väl kameran inte sådär superbra.. Men billig är den däremot, bara 97€ på gigantti. Jag tycker att den är superbra iaf :)
  http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/NOKC3WHITE/nokia-c3-valkoinen

  SvaraRadera
 7. Men va bra om vattenlöpning sko pass, tå sko vi nästan måst göra ett besök vi simhalln :)

  SvaraRadera
 8. Sv; tack ska du ha! E nog helt nöjd me bilden, kommer att få flera foton inom några dagar så jag e jättenyfiken! :D

  SvaraRadera