tisdag 8 november 2011

Svar på era frågor #1

Vågar du klippa ditt hår kort? ;) 
Jo det vågar jag, men jag vill inte ha kortkort hår. Jag har haft det förut faktiskt, och då trivdes jag nog jättebra i det, men jag skulle nog inte vilja ha det igen. Inte nu. Kanske då jag blir äldre isåfall :) 
  
Hur många kusiner har du? Känner du alla? 

Haha, nej jag känner faktiskt inte alla mina kusiner. Dom är rätt många ;) 
   
Tror du att du kommer att gå klart skolan du håller på med som bäst, vad gör du efter det? 
Jag siktar på det, jag vill gå klart. Så jag är livrädd att ryggen och knäna ska sätta käppar i hjulen för mig. Jag vill bli klar till julen 2012 eller senast våren 2013, det är mitt mål. Och sen vill jag göra det jag så länge drömt om; Studera till inredningsdesigner. Troligen blir det på distans, men tiden får utvisa! :) 

  
Hur ser du på din framtid vad gäller skolan? Vill du gå klart målarutbildningen eller tänker du studera något annat? Om du går klart målarutb. tänker du fortsätta studera efter det? Vad är ditt drömyrke? Var vill du bo i framtiden? (flytta tillbaka till uppväxtkommunen eller på någon annan ort...) 
Dom första frågorna har jag svarat på ovan. Var jag vill bo i framtiden vet jag inte än, är rätt öppen. Men på landet vill jag bo och ett eget hus vill jag absolut ha. Resten är oklart än. 
  
Vad jobbar Roy med? Eller studerar han?
Han studerar till dataingenjör på yrkeshögskola och jobbar på Minimani som försäljare. 
  
Om du hade alla pengar i världen, vad skulle du göra med dom?! (nämn 3 "saker") 
Oj.. Alla pengar i världen? Jag kan inte svara på den frågan, vad hade jag inte gjort liksom?! Men okej då.. Jag hade 1. Överöst min familj med pengar, 2. Byggt ett stort lyxhus och rest massor, och 3. Skänkt massor massor till välgörenhet så att stackarna i alla fattiga länder skulle få ett bra liv med hus, mat, kläder och vatten i överflöd. (Men alltså, alla pengar i världen? Hur mycket är det liksom? ;)
  
Ditt favoritplagg just nu? Din största önskan just nu? 
Får jag nämna två favoritplagg? Isåfall midjehöga mörka jeans och lösa stickade tröjor i jordnära färger.
Min största önskan just nu är att allting i mitt liv ordnar upp sig på bästa vis. Det är så mycket jag går runt och grubblar på...

  
Tips på present till farsdag? Din favoritmat?  
Det är alltid lika svårt att köpa present åt karlar, men köp nåt som han kommer att ha användning av. Ett klädesplagg, en bok eller kanske nån aftershave eller nåt annat att ha i badrumsskåpet? Min pappa ska få en varm arbetsdräkt som jag vet att han behöver nu till vintern.
Min favoritmat? Hmm.. Lasagne är en favorit, och så älskar jag kyckling och pizza! ;)
  

Favoritlåt just nu?
Alltid lika svårt att svara på det, men här kommer två nya låtar som jag gillar. Den med Snow Patrol har jag ju lagt upp förr också; 
  


  
Vad gör du om du är orolig och panikfylld? några tips? 
Jag är faktiskt väldigt dålig på att hantera oro, ångest och panik-känslor. Men jag brukar försöka pyssla på med nånting så att jag får tänka på nåt annat. Men oftast då jag är orolig så brukar jag få riktigt ont i magen, så det är jobbigt. 
   
Vad är ditt drömyrke? Hur träffades du och Roy? 
Jag vill bli inredningsdesigner.
Jag och Roy träffades genom att jag var kompis med hans dåvarande flickvän, och så hade jag varit tillsammans med Roys kompis. Complicated, haha ;) 

  
Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra då? 
Jag skulle betala bort studielån och billån, bygga ett stort hus och resa massor! 
  
Är du duktig på språk? Kan du andra språk än svenska? 
Nej, det kan jag inte påstå. Jag har ju lärt mig rätt bra engelska genom tv och film och sånt, men finskan sitter nog hårt. Visst, jag förstår nog det mesta då finnar pratar med mig, men jag har svårt att skriva och prata finska själv. 
  
Nåt mer ni undrar? Ställ frågan i det här inlägget isåfall. Tack för era frågor! 
♥  
    

1 kommentar:

  1. ahaahaaa, söta jojo. kommer ihåg henne från den här låten http://youtu.be/jfbz2nwMkKg - lite har hon ju växt till sig... ååh, too little too late ger mig ännu chills :D

    SvaraRadera