onsdag 14 december 2011

Brutalt ärlig

Det känns som att jag ibland bara skulle vilja vara brutalt ärlig här på bloggen. Ärlig är jag alltid, men ibland skulle jag vilja skriva ner allt som finns i mitt huvud. Ja, det försiggår en hel del där uppe kan jag säga. Ni visste kanske inte att jag oftast har en stark åsikt om allt, och i verkliga livet har jag svårt för att hålla tillbaka min åsikt även om det ibland skulle va bäst att va tyst. Precis likadan skulle jag vilja kunna vara här på bloggen, men det är liksom lättare att hindra sig själv från att skriva ner det, än vad det är då jag står öga mot öga med nån. Då väller det ut åsikter utan att jag hinner tänka efter.
 
Jag är inte elak, men jag står alltid för vad jag tycker, även fastän det ofta känns som att alla andra tycker tvärtemot ;) Jag tror att många har lätt för att falla för grupptryck, och håller bara med alla andra och inte törs säga sin egen åsikt. Det är synd, eftersom alla har rätt att tycka precis som man själv vill.
 
Jag har alltid haft många fiender, just pga att jag alltid stått för min åsikt och vägrat understöda nånting som jag själv tycker är fel. Men det är okej, jag har hellre många fiender så länge jag kan va ärlig, än att bara hålla med alla andra och plötsligt va omtyckt av alla.
 
Orsaken till varför jag tvekar till att skriva ner mer av mina tankar på bloggen, är för att det är så himla lätt för er att vara anonyma och börja slänga en massa skit runt er. Skit kan jag ta, men jag blir så otroligt arg på alla fegisar som aldrig skulle våga säga nånting rakt ut åt mig i verkligheten, men anonymt bakom dataskärmen går det nog att va "tuff". Det är fegheten som gör mig arg.
 
Men nu låter jag er bestämma; Vill ni nu&då ta del av mina (brutalt ärliga) åsikter om saker och ting som ploppar upp i huvudet på mig, eller är det lugnast om jag håller det utanför bloggen? It's up to you.

10 kommentarer:

 1. du kan ju testa o se vilken reaktion du får, o om du kan ta det ifall det är mycket negativt. visserligen har d ju varit mycket sånt hittills ändå. så jag säger go for it! våga vara dig själv och stå på dig om det är nåt du tror starkt på eller är otroligt emot!

  SvaraRadera
 2. Tycker också att alla ska våga säga sin åsikt. Sj säger jag också min åsikt och har åsikter om det mesta!
  Det är din blogg, du har rätt att skriva dina tankar. sj tkr ja de sku vara intressant att ta del av vad andra t.ex du tänker osv! :)

  SvaraRadera
 3. För mig får du gärna göra det, om det känns bättre för dig! :) Jag är själv sån som också säger vad jag tycker och det blir ofta heta debatter när jag pratar med nån som jag inte tycker lika som.

  SvaraRadera
 4. Anonym} Hahaha, härligt att höra att det finns nån annan som e likadan :D

  SvaraRadera
 5. Klart du ska skriva vad du vill. Det är nog mycket intressantare att läsa. Samtidigt har jag nog svårt att tro att du skulle ha några åsikter som upprör någon så pass mycket att du får fiender pga det.

  SvaraRadera
 6. Sv. Grön jul, varför inte? ;)
  Matias blir no sur om ja komber heim me meir julpynt så ja måst leta vara, men fin var di. :)

  SvaraRadera
 7. Eld på tu bara, he e allti roligt att läsa/hör dina åsikter ;D

  18.30 låter no heilt bra. He byri väl vara min tur att ta biln så ja komber å plockar upp d utanför uppgang D 18.30 imoron :) Vi syns!

  SvaraRadera
 8. skriv bara! ti som kommenterar taskiga saker anonymt kan jo dra na gamalt över se åså böv do it funder namejr på he :)

  SvaraRadera
 9. Skriv hellre sådana inlägg än alla de tävlingar du har, jag tycker tyvärr inte speciellt om när bloggare har alltför många tävlingar på sin blogg, känns både ointressant och irriterande. Mycket bättre med åsikter!

  SvaraRadera
 10. Måst bara säg att du ska skriv så som du tycker och vill! Fö dehe e ju DIN blogg och de e väll fö DIG du skriver en blogg, inte för någon annan. Eller ja hoppas det är så iallafall :)

  SvaraRadera