tisdag 6 mars 2012

Jag har också köpt...

..allt på den här bilden. Crazy, haha. Har bara provat skorna än, få se om jag behåller allt. Jag tänkte kanske ha en av de två översta klänningarna på syrrans examen i maj, så jag behåller troligtvis inte båda. Men jag måste prova dom först och se om nån av dom ens passar ;) Direktlänkar till allt finns under bilden.
Te Amo / Maya One Shoulder Dress Slutsåld
Jeane Blush / Ximena Dress
Nelly Accessories / Steel Necklace Slutsåld
Lee Stafford / Dry Shampoo
Nelly Trend / Sabryne

9 kommentarer:

 1. Hur e de med de saker du säger att du ska göra men sen bryter efter en liten stund, är lie fundersam bara, inget illa menat, men tycker du så ofta säger att de ska jag inte göra mer, som exempel att bara äta godis en gång i veckan, tycker de har blivit till flera gånger i veckan redan, och du skulle hålla i dina pengar och inte shoppa, tycker du gör de hela tiden nu också. Spottar du ur dig saker för snabbt eller faller självdisciplinen?

  Tänkte bara på vilka signaler du skickar ut när du säger en sak på bloggen och sen inte gör dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du sa, jag både spottar ofta ur mig saker för snabbt OCH har rätt dålig självdisciplin gällande vissa saker. Så, då blir det lätt sådär. Inget jag är stolt över, MEN jag står sen alltid för det också! :)

   Radera
 2. Shit alltså, hur har du råd med allt det där? Jag studerar också och har inte en cent kvar efter matinköp, hyra, räkningar och bensin. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vanligtvis har inte jag det heller, men Fpa hade betalat ut för lite åt mig, så nu fick jag ut extra pengar, så då passade jag på att unna mig sånt som jag länge spanat in men inte haft råd med. :)

   Radera
 3. Tycker du dedär dry shampoo fungerar bra? Har haft de i skåpet jätte länge men har inte riktit haft tid/ork att testa? :D E de bara att gnugga in i håret eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här torrshampot är min favorit! Det är amazing :D Det är bara att skaka om flaskan ordentligt och spraya i hårrötterna från 20cm's avstånd och rufsa om lite med fingerspetsarna.. Klart! Superenkelt :)

   Radera
 4. Svar
  1. Jodå, ja har rej lagt undan mejr pengar än va ja sku behöv enligt våra beräkningar, så he e lugnt :)

   Radera
 5. Den första te amo/ maya one shoulder dress klänningen har jag letat efter jättelänge! Den är ju slutsålt typ överallt :(.. Vad är din för storlek, du skulle inte vilja sälja? (a)

  SvaraRadera