torsdag 14 juni 2012

600 bilder

Jag och Sarah tog tillsammans ca. 600 bilder idag, inte illa.
  
Jag ska ut i fähuset nu, så jag slänger bara snabbt upp en bild nu, så kommer fler senare!
Fotograf: Sarah Ede.

8 kommentarer:

 1. jasså var du inte nöjd med annsofies bilder hahah vilken kränkning till henne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, whaat?? Bara för att jag här emellan lägger upp en bild som nån annan har fotat?

   Radera
 2. Sträck på ryggen, ut med hakan, bakåt med axlarna... du ser lite "ihoptryckt" ut, och så har du lite många skuggor i ansiktet i den vinkeln vilket gör att du blir onödigt mörk i ansiktet. Ta inte det här elakt nu, det är menat som konstruktiv kritik :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina tips, och nej, jag tar inte alls illa upp :) Tvärtom, så är det roligt då nån ger konstruktiv kritik som jag kan lära mig mer av! Vi ville fota i skugga eftersom det var så otroligt varmt i solen och så har jag problem med att hålla upp ögonen mot solen, så därav skuggorna i ansiktet :)
   Jag måste också tillägga att varken jag eller Sarah är nå proffsmodeller eller -fotografer, vi fotograferar mest för att det är så roligt :D

   Radera
 3. vilken härli klänning :)

  SvaraRadera
 4. Bra att du inte tog det elakt :) Tips gällande skuggorna är att skaffa en reflexskärm som reflekterar ljuset, så undviker man att halva ansiktet blir mörkt (men då behöver man ju kanske en tredje person som håller den. Att titta rakt in i solen är ju inte trevligt för någon, så man kan försöka hitta en vinkel där ljuset faller snyggt men man inte behöver rikta blicken rakt in i solen.

  När man står "bekvämt" är man ofta lite ihopsjunken om man nu inte är balettdansös eller proffsmodell och van att sträcka på sig, lyfta hakan etc, så i början känns det helknasigt att sträcka på sig, men man får mycket snyggare hållning på bilderna :) Överdriv vinklar helt enkelt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag hatar reflexskärmar, haha. Jag har provat med det tidigare också, men det är ju samma sak som att ha solen rakt i ögonen, tycker jag i alla fall :D
   Tack igen för dina tips, att överdriva vinklar & poser ska jag tänka på framöver! :D

   Radera
 5. 600 bilder!? jisses, haha. Men kul ändå. Bilden e fin! :D
  sv; ja var nog int så myki i stan hellder igår som ja trodd :D

  SvaraRadera