tisdag 19 juni 2012

Cykeltur & lägenhetstrubbel

Regnet har rensat luften, så det är riktigt friskt och skönt ute. Jag tog en kort cykeltur med Alecia på axeln (hahaha, don't ask) så nu är jag så pigg att jag inte kommer att somna på länge.

Jag är irriterad över att vi gått miste om två underbara lägenheter, men det är bara att fortsätta söka. Om vi inte hittar nån som vi är helt nöjda med så går det ju alltid att flytta om några månader igen. (Men det skulle vi såklart inte orka med, vet ni hur tungt det är att flytta? Just det, olidligt tungt).

Om ni vet nån som hyr ut en lägenhet i Vasa (gärna i trähus!!) fr.o.m. augusti eller september så får ni mer än gärna hojta till!
Fotograf: Sarah Ede.

10 kommentarer:

 1. Koll på findit.fi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De e där jag har hittat alla lägenheter! Plöjer genom Findit nästan dagligen för att inte missa nåt guldkorn :)

   Radera
 2. http://heatupthesheets.blogspot.fi/2012/06/var-lya.html?spref=fb

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där lägenheten i Vöråstan var vi på visning på igår samtidigt som Janica & hennes karl (och vi sku så gärna vilja ha den!!), och deras lya vill de ju "bli av med" nu direkt, men vi ska inte ha nån lägenhet förrän augusti/september.. Men tack för tipset :)

   Radera
 3. Svar
  1. Tack, jag har kollat där också men hittade inte en enda lägenhet i Vasa.

   Radera
 4. Fara å koll på vasa.fi åså tar do bostäder :) / Jenny

  SvaraRadera
 5. http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot#view=list&module=apartment-rent&offset=0&limit=12&sortby=price%20asc&arlocation[locationids][]=411|6|63.098286|21.625881|Vaasa&arpricerent[min]=&arpricerent[max]=&arsize[min]=&arsize[max]=&arsettings[changed]=1&arsettings[collapsed]=1&arbuildyear[min]=&arbuildyear[max]=&arpublished[published]=1

  SvaraRadera