söndag 8 juli 2012

Drömmar om framtiden, och sånt

Godmorgon! The Amazing Spider-Man var amaaaaazing! Härliga effekter och massa spänning :)

Idag är det Loppisrally i Kovjoki. Synd bara att det ska regna hela dan... Stackars försäljare som planerat och ställt till i flera veckor nu... Hoppas dom får mycket kunder i alla fall! Jag ska kanske ut och se om jag lyckas göra nå fina fynd idag också. Det är första året som Loppisrally ordnas i Kovjoki, så jag hoppas det blir succé så att det ordnas även nästa år. Alla älskar vi secondhand, right? 

Jag har suttit och läst lite bloggar ett tag nu. Jag älskar att bli inspirerad av andra, jag önskar att jag också kunde va en inspirationskälla åt nån, på nåt vis. Kanske jag är det också, who knows? :) 
Jag vill ha ett eget hus där jag kan pyssla och skapa, ta fina bilder och ha en helt egen alltför stor walk in closet. Ett stall med hästar, mysiga uthus och gamla bodar på gården. DÅ skulle jag kunna börja leva fullt ut och leva mina drömmar och ha chansen att bli en riktig inspirationskälla.

Jag vill jobba som inredningsdesigner, fotografera på sidan om, och samtidigt va en fashionista. Jag vill ha hästar att sköta om och ta stressdödande terrängritter med, och så vill jag ha egna barn och en massa katter och kanske en hund. Jag vill också ha möjlighet att ta hand om hemlösa/skadade djur, och då skulle ju en veterinärs-utbildning sitta fint. Dessutom vill jag ha möjlighet att resa mycket, vilket gör att jag då behöver ha en del anställda på min gård för att få det att fungera. Och så vill jag ha en stor trädgård med massor av fina träd & blommor (men eftersom jag hatar trädgårdsarbete så skulle nån annan stackare få sköta om trädgården åt mig, haha). Ja, och så vill jag ju förstås få fram min sångröst igen, som jag hade ända fram tills att jag blev sjuk för fyra år sen. Men jag ska försöka börja ta sånglektioner så fort som möjligt, förhoppningsvis redan i höst.

Ja, ni hör ju. Jag har tusen drömmar och planer, men jag är glad så länge jag har möjlighet att förverkliga några av dem. Det är viktigt att ha drömmar, men man får inte glömma bort att leva NU.

2 kommentarer:

  1. Kan du inte göra en lista på bloggar du läser och skriv vad det är du gillar med dom? Helst finlandssvenska bloggare :)

    SvaraRadera