torsdag 2 augusti 2012

Om rastlöshet, och sånt

Min envisa förkylning fortsätter trötta ut mig, men jag mår i alla fall myyycket bättre än för 2-3 dagar sen! 

Vet ni vad jag har kommit fram till? Att det händer alltför lite i mitt liv, och det är DET som gör mig så ständigt rastlös och irriterad. Jag är säker på att jag inte skulle va lika trött heller om jag hade nånting på gång hela tiden, precis som förr fast i lugnare takt såklart (jag vill ju inte gå och få en stroke igen, huua)..

Till hösten får det börja hända saker! Jag ska ju ha praktik 4-5 dagar /vecka, och så har jag tänkt börja ta sånglektioner, och ett tag planerade jag ju att börja rida. Ridningen får jag dock se hur det blir med. Jag kanske måste vänta med det än om jag inte vill bli helt ruinerad, haha.

Dessutom borde jag fortsätta med fysioterapin ännu, efter en paus på ett par månader.
  
..och så skulle jag gärna jobba lite på sidan om för att få in lite extra slantar, men då gäller det att hitta ett jobb som skulle va lagom tungt och varierande och bara 1-2 ggr /vecka, och inte sådär att dom ringer varje dag och frågar om man kan komma efter praktiken.
  
Ja, nu ska ni inte hetsa upp er alltför mycket och tänka "galna människa, varva ner!!" utan det här är ju lösa planer, och jag VET att jag inte kommer att orka allt detta. Det kommer att bli antingen sånglektioner ELLER ridning, inte båda. Och det där med att jobba lite på sidan om kanske inte heller blir av - jag kan ju alltid hjälpa till i fähuset hemma i Kovjoki då vi kommer hem norrut, och kanske förtjäna ihop en liten slant där instället.

Högst upp på min vill-ha-lista just nu står sånglektioner, så det är nog det som jag först och främst kommer att satsa på om det går som jag vill! Och såklart praktiken, och så lite fysioterapi mellan varven.
  
Ja, det är synd att jag inte orkar ens 50% av det som jag orkade förr, för jag har faktiskt rätt stora planer för mitt liv... Men en dag ska jag lyckas med det jag vill, ändå. 
398523_348771091801454_2125364636_n_large
weheartit.com

4 kommentarer:

 1. Envisaste vinner, å vi vet ju vem he e.. ;) You rock girl!

  Jo, vi ska no ta en shoot snart! :D Eventuellt nästa fredag, på fömeddan? Men vi måst sij liti närmari san :)

  SvaraRadera
 2. Om jag skulle välja mellan sång och ridning skulle jag ta ridning alla gånger. Fast jag vet inte var man rider i vasa?? visste inte att du var hästmänniska :) det ger så mycket men är dyrt som fan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid sjungit, men då jag blev sjuk för fyra år sen så försvann min sångröst.. Och eftersom jag älskar att sjunga så tänker jag först satsa på att jobba upp min sångröst med hjälp av en sångpedagog. :) Då jag var liten red jag, och har alltid i smyg längtat efter en egen häst. Vi får se hur det blir med ridningen nu, men i framtiden vill jag i alla fall ha några hästar på min gård! :)

   Radera
  2. Det finns nog ganska många stall i Vasa-trakten, ett är ju vid travbanan t.ex.. :)

   Radera