tisdag 11 september 2012

Min träning hittills den här veckan

Det är ju bara tisdag än, men jag tänkte ändå uppdatera er om hur det har gått med träningen den här veckan, och om jag har följt mitt träningsschema.
 
Igår stod gym på schemat. Eftersom jag var i Kovjoki och har gymkort i Vasa så blev det inget gym, men jag gjorde samma övningar hemma istället, för hela kroppen. Och jag hittade faktiskt ett par hantlar i skåpet, så det blev nog nästan samma effekt på träningen som om jag hade gått till gymet.
 
Idag står cykling 30 minuter på schemat. Jag började dagen med att träna ben, mage och rygg i vardagsrummet, bara utifall att jag inte skulle komma mig iväg och cykla, för jag visste att jag skulle ha fullt upp idag. Men nu tänker jag faktiskt sticka iväg till gymet och cykla där i 30 minuter (eller så länge jag orkar)(för jag har ingen cykel i Vasa än, så vilken tur att jag kan cykla på gymet då, haha) och sen ska jag ge åtminstone armarna en omgång med hantlarna. Kanske ben, mage och rygg också, om jag orkar.
 
Så, även fastän jag inte följt mitt träningsprogram till 100% så har jag ju tränat bra ändå. Nästan mer än jag egentligen skulle göra. Imorgon har jag ledig dag på träningsfronten, men jag funderar ändå på att gå till gymet en sväng innan jag far tillbaka till Kovjoki.
 
Nu har ni fått en liten inblick i hur jag tränar. Överlag så ser träningsschemat ut såhär: Gym 2ggr/vecka och cykling 2ggr/vecka. Sen är det ju såklart fritt fram att träna mer om jag orkar, och det tror jag absolut att jag kommer att göra! Det är ju skitkul att träna :)

3 kommentarer:

  1. vad har ni önskat er i förlovningspresent?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är alltid svårt då nån frågar sådär ;) Men åt de flesta har vi sagt pengar eller presentkort till t.ex. nån inredningsbutik.

      Radera