onsdag 9 januari 2013

Gym & pärlor

Min morgon började med frukost på säng (tack gubben!) och nu sitter jag här och konstaterar att jag har ont i armar & lår ännu från gym-passet i måndags. Bra tecken :) Igår vilade jag från träningen, och idag tänkte jag dra iväg till gymmet igen. Det blir fokus på mage, rygg & röv idag.

Jag har beställt hem mer pärlor nu igen som borde komma inom den här veckan. Jag har verkligen fastnat för det här med att tillverka egna smycken. Det är bra tidsfördriv, avkopplande, bra ergoterapi för min vänsterhand, och ja - en liten extraslant i kassan.

4 kommentarer:

 1. Hejsan! varifrån beställer du dina smyckes pärlor o .dyl.?
  Håller själv på med samma sak och tänkte kolla lite om du hittat något billigt ställe? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det är många andra som ställt samma fråga, men jag kan tyvärr inte avslöja varifrån jag beställer, eftersom folk då börjar beställa sitt egna material och då är det inte lönt för mig. Men vad roligt att du också håller på med smycken, om du har nån blogg så får du gärna länka så att jag kan se vad det är du tillverkar :)

   Radera
  2. Hur gör du när du beställer från Swe? Jag menar de har ju en annan valuta där? :)

   Radera
  3. De gånger jag beställer från Sverige så omvandlar jag summan i kronor till euro och betalar in beloppet i euro till deras konto.
   Går också med faktura från en del ställen, men det allra bästa är att betala in på förhand till deras konto så levererar dom beställningen då pengarna kommit in. :)

   Radera