onsdag 6 februari 2013

Godmorgon!

Ingen sovmorgon här inte. Jag vaknade runt 7 och steg upp strax efteråt. Bara för att jag är ledig och inte behöver stiga upp så himla tidigt, så betyder det inte att jag maniskt ligger kvar och försöker tvinga mig själv att sova länge. Varför gör man så? Stig upp då du känner dig pigg, oavsett om då klockan är 5 eller 9.

Eller ja, ledig är jag ju inte precis. Jag ska jobba idag, men vi sätter igång först då pappa är klar i fähuset, vilket brukar va runt 9-10. Vi ska göra ett nytt försök med att fånga in biffarna, så wish us luck. Pappa har förberett i flera veckor inför detta nu, så hoppas hoppas att vi lyckas den här gången.

Problemet är ju att dedär klumpedunsarna är alltför smarta. Dom gaddar ihop sig mot oss och vet precis hur dom ska göra för att övermanna oss. Men den här gången är vi mer än väl förberedda, (vilket också gör att vi blir sjukt mer besvikna om vi inte lyckas den här gången).

Ja, det är spännande nu. Jag meddelar sen hur det gick. Håll tummarna!

En del av bråkstakarna..

1 kommentar:

  1. Tycker också man ska kliva upp då man känner sig pigg varför ligga kvar bara för att man är ledig då blir man ju bara seg

    SvaraRadera